Sofia Vergara u haljini poznatog srpskog brenda

U najnovijem broju magazina Harper’s Bazaar Arabia, čiju naslovnicu krasi Sofia Vergara, krije se i editorijal s ovom holivudskom glumicom i velikom zvijezdom serije ‘Modern Family’, koja je na fotografijama stilizirana u dizajnerske komade, pa tako i u haljinu poznatog srpskog brenda Hamel, dizajnerice Meline Džinović.

Dizajnericu s beogradskom adresom, koja je svoj rad predstavila i na pisti Tjedna mode u Miamiju, modni mediji posljednjih mjeseci intenzivno spominju, jer Melina je uz Sofiu Vergaru uspjela odjenuti i druge velike zvijezde, poput glumica Sharon Stone i Kate Beckinsale te glazbene dive Jennifer Lopez.

2015 Celebrity Fight Night Italy benefiting the Andrea Bocelli Foundation

Melina je poznata po svojim ženstvenim haljinama koje ističu ono najbolje na ženskome tijelu i prikrivaju nedostatke, a u njen pristup dizajnu zaljubila se i Sharon Stone, koja je zamolila dizajnericu da joj nedavno za putovanje u Italiju i preuzimanje nagrade za dobrotvorni rad osmisli i izradi cijelu custom-made garderobu. Sofia Vergara u magazinu je s druge strane nosila istu haljinu koju je na crvenom tepihu prva prošetala Kate Beckinsale.

kate

Foto: Guliver/Getty Images, Instagram

Komentari