Počelo je sniženje u Zari – želimo ove haljine

Danas je krenulo sniženje brenda Zara, a mi vjerujemo kako ste među ženama koje su već neke od modela stavile na svoju ‘must have’ listu. Iako se prava shopping mania tek nazire, ukoliko želite uhvatiti omiljene komade, možda je vrijeme da krenete.

zara

Po savjetima stručnjaka i najbolje odjevenih žena na svijetu, posežite za modelima koji vam neće biti zanimljivi samo jednu sezonu. Zara svakako u svojoj ponudi ima upravo takve, klasične i nosive modele. Znamo kako ste još u blagdanima te ćete vjerojatno između ostalog željeti posegnuti i za novom party haljinom.

Kada se radi o haljinama, s crnim modelima i onima od pliša ne možete pogriješiti, ali i upečatljiv print moći ćete nositi i nadolazećih sezona. Obožavateljice boho stila uistinu imaju veliki izbor, samo budite sigurne kako će vam on biti zanimljiv i nadalje. Preporučamo da svojoj garderobi svakako dodate haljinu na tregere ili onu midi duljine, a za večernje prilike, čipka uvijek dobro prolazi. Izdvojili smo najzanimljivije modele na sniženju u galeriji!

Komentari