Sniženje popularnog high street brenda

piazza-italia-5

Ovaj popularni high street modni brend i sinonim talijanskog dizajna te vrhunske kvalitete, u svojim trgovinama u Zagrebu i Splitu nudi sniženje od 50% na odabrane artikle iz jesenskih i zimskih kolekcija za cijelu obitelj.

piazza-italia-7

Za one koji žele biti trendi i ove jeseni nositi neodoljive komade koji odišu talijanskim šarmom, prava su odredišta trgovine Piazza Italia u Arena centru u Zagrebu te u splitskom centru Mall of Split. Prepoznatljivi dizajn već je osvojio brojne Hrvate, a ove jeseni donosi atraktivne modne kolekcije za žene i muškarce koje će nadolazeće mjesece ispuniti bojama i jedinstvenim krojevima za svaki ukus, dok će mališani uživati u modernim kombinacijama i originalnim komadima.

piazza-italia-8

piazza-italia-6

Tvrtka “Piazza Italia” osnovana je 1993. godine u Italiji, zahvaljujući inicijativi trojice mladih poduzetnika s velikom vizijom. Tijekom posljednjih nekoliko godina, Piazza Italia postala je jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po pristupačnim cijenama, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu – 250 dućana u Italiji i 70 u svijetu.

piazza-italia-2

Komentari