Smartphone aplikacije koje čine život lakšim

Svakih nekoliko mjeseci, uz razvoj tehnologije, na tržištu se pojavljuju novi smartphonei s poboljšanim funkcijama, kvalitetnijim kamerama i većom memorijom. Uz sve novitete, ponekad nam je potrebno neko vrijeme za navikavanje i na kraju mnoge funkcije ostanu neiskorištene. Kako bi vaš pametni telefon uistinu poslužio svrsi i olakšao vam svakodnevicu, predlažemo nekoliko aplikacija koje možete besplatno skinuti.

any.do

Za one koji vole liste i popise, tu je aplikacija Any.Do koja korisnicima nudi mogućnost organizacije jednostavnijih popisa poput onih za kupnju, ali i nešto kompleksnijih zadataka. Any.Do dostupan je za Android i iOS, a ako koristite više uređaja, popise možete sinkronizirati preko svih i dijeliti s obitelji za još bolju organizaciju.

budget

Držati svoj budžet pod kontrolom malo kome ne zadaje muke, a kako biste svoje financije uspješno nadzirali, predlažemo da isprobate Goodbudget: Budget & Finance. Ova aplikacija omogućava vam da svoje prihode rasporedite u kategorije i pratite gdje vaš novac odlazi. Uz jednostavnost ove aplikacije za Android i iOS, bolje ćete nadzirati svoje troškove i rasporediti primanja.

bigoven

Ljubitelji kuhanja kojima nedostaje vremena za organizaciju, skinut će BigOven. Ova aplikacija nudi brojne recepte koje korisnici dijele međusobno, a kada odaberete što ćete kuhati, sastojke koji vam nedostaju stavite na popis kako bi vam bili dostupni jednim dodirom prilikom sljedećeg odlaska u dućan. Na taj način inspiracije za kuhanje vam neće nedostajati, a ako niste baš iskusni kuhari, uz pomoć svog pametnog telefona možda ipak impresionirate svoju obitelj i prijatelje.

read

Ako vam se ikada dogodilo da naiđete na zanimljiv članak ili stranicu prilikom surfanja Internetom u tramvaju, ali niste bili u mogućnosti posvetiti se temeljitom čitanju, aplikacija Readability riješit će vaše probleme. Odabrani članci spremaju se na listu za čitanje kako bi vam bili dostupni i kada ste offline, a jednostavnost popisa omogućit će vam da se u brojnim spremljenim člancima ne izgubite.

myfitnesspal

MyFitnessPal svidjet će se ljubiteljima tjelovježbe i zdrave prehrane, a može vam pomoći i pri gubitku kilograma. Ova aplikacija nudi prijedloge za vježbanje, recepte i vodič za brojanje kalorija. Osim brojnih uputa, MyFitnessPal motivira svoje korisnike da se drže plana prehrane i tjelovježbe i ostvare svoje ciljeve. Isto tako možete komunicirati i međusobno se ohrabrivati s ostalim pripadnicima MyFitnessPal zajednice i tako ostvariti najbolje rezultate.

Foto: Shutterstock, Any.Do, Goodbudget, Instagram @societysix

Komentari