Minimalistički i multifunkcionalni slovenski dizajnerski stolac

The Woodieful Chair   (16)

Slovenska dizajnerica Klavdija Jarc i njezin tim osmislili su i dizajnirali zanimljiv komad namještaja ‘Woodieful Chair’ – stolac koji svojim karakterom materijala, drva, izražava prirodnu eleganciju, no i svoju multifunkcionalnost u bilo kojem životnom, no i radnom prostoru.

The Woodieful Chair   (17)

The Woodieful Chair   (18)

Dizajn stolca iskazuje jednostavnost, praktičnost te mogućnost korištenja u iznimno malim prostorima koji se često reorganiziraju. Ovo je komad koji treba biti vječan i postojan u više stilova dizajna interijera. Njegova multifunkcionalnost i mogućnost raznih načina korištenja dokazuje kako svaki predmet ne mora (ili bolje rečeno ne smije) biti ograničen na jednu funkciju.

The Woodieful Chair   (19)

The Woodieful Chair   (29)

‘Woodieful Chair’ može se prenamijeniti u stolić, noćni ormarić, policu i stolac. Njegov kvadratičan oblik ublažen je i učinjen elegantnim zaobljenim rubovima. Izrađen je od visoko kvalitetnog bukovog drva, materijal koji je odabran zbog svoje izdržljivosti i otpornosti, no istovremeno i zbog topline i sofisticiranosti koju svojim izgledom donosi.

Woodieful_Flat_HiRes-24

The Woodieful Chair   (42)

Više o proizvidu i dizajnu te kako se može nabaviti možete saznati na službenoj web straniciFacebook stranici te Instagram profilu.

The Woodieful Chair   (26)

Komentari