I ove zime nosi se slojevito

Slojevite kombinacije za zimu 3

Zima je već odavno prestala biti rezervirana za bazične komade zagasitih boja i nemaštovite odjevne kombinacije. Kako se temperature spuštaju, sve više pažnje privlači ideja slojevitog odijevanja, sa slojevitim lookovima koji će vas ne samo dobro ugrijati, već i izgledati poželjno – upečatljivo ili jednostavno elegantno.

Stilske igre za aktualnu sezonu već su započele na nedavnim tjednima mode, a trendseterice i ikone stila od Stockholma do New Yorka pokazale su kako se spajanjem komada različitih dimenzija, različitih boja, uzoraka i tekstura, mogu postići kombinacije za kojima će se okretati glave. Za minimalistice ove su jeseni i zime kao stvorene kombinacije finih komada jednostavnih krojeva, poput haljina neutralnih boja preko kojih se prebacuje, primjerice, toplo i meko pletivo u pripadajućim tonovima.

Slojevite kombinacije za zimu 9

Za trendi djevojke i žene itekako poželjna kombinacija ona je nježnih i ženstvenih slip haljina, koje se u hladnijoj sezoni nose preko majica dugih rukava i dolčevita, a preko njih pak idu nešto grublje i robusnije kožne jakne, kao i veliki kaputi. Najodvažnije među nama slojevitim će odijevanjem zaigrati na kartu spajanja nespojivog – pri čemu se miješati mogu elementi ženstvenog i romantičnog stila s onima sportskog karaktera. Inspiraciju za slojevite kombinacije ove sezone pronađite u nastavku.

Slojevite kombinacije za zimu 7

Slojevite kombinacije za zimu 12

Slojevite kombinacije za zimu

Slojevite kombinacije za zimu 14

Slojevite kombinacije za zimu 6

Slojevite kombinacije za zimu 4

Slojevite kombinacije za zimu 5

Slojevite kombinacije za zimu 2

Slojevite kombinacije za zimu 11

Slojevite kombinacije za zimu 8

Slojevite kombinacije za zimu 10

Slojevite kombinacije za zimu 13

Foto: IMaxTree

Komentari