Frizura koju vole modeli

Gigi Hadid slicked back frizura

Gigi Hadid

Da se ‘wet look’ u kosi ove godine ponovno vratio u modu, najbolji su pokazatelj bile frizure poznatih modela, koje su ovaj stil posljednjih mjeseci nosile u svim mogućim prigodama – od ležernih svakodnevnih trenutaka pa sve do pojavljivanja na crvenom tepihu.

Joan Smalls slicked back frizura

Joan Smalls

Upravo je na crvenom tepihu ‘slicked back’ trend najviše zaživio, pokazujući i kako se manje uobičajeni stilovi u kosi odlično slažu s najsvečanijim večernjim haljinama. Ovaj trend privukao je mnogo pozornosti i pokazao kako zalizana kosa unatrag najbolje otkriva nečije crte lica. Dok je fokus na licu, ovu je frizuru moguće postići kroz nekoliko koraka.

Kendall Jenner slicked back frizura

Kendall Jenner

Ona je vrlo ‘sleek’ i ‘chic’, a započinje sa sprejem za teksturu kojim tretiramo kosu prije njena sušenja. Zatim se kosa od korijena na kruni glave suši uskom četkom kako bi frizura dobila na volumenu, a bočni pramenovi također se suše i izvlače na ravno usko uz glavu, nakon čega se fiksiraju ukosnicama.

Amber Valetta slicked back frizura

Amber Valetta

Nakon što ste svu kosu osušili i pozicionirali unazad, gornji pramenovi od krune glave začešljaju se unatrag, tretiraju pastom za teksturu i oblikuju u željeni ‘wet look’ (skroz zglađen ili onaj u kojem će biti naglašena tekstura skoro svakog pramena), a ostatak kose peglom se ravna i cijela frizura na kraju fiksira sprejem za kosu.

Rosie Huntington-Whiteley slicked back frizura

Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari