Slavljenička kampanja Cro A Portera

Bliži se slavljeničko izdanje Cro A Portera, a ovosezonska kampanja, tradicija kojom najvažnije modno događanje u Hrvatskoj najavljuje svako svoje izdanje, odiše pomalo sjetnim, a izrazito ženstvenim i elegantnim stilom. Raskošna ljepotica kao sa slikarskog platna, u predivnoj haljini jedne od najdugovječnijih i najuspješnijih domaćih dizajnerica, Matije Vuice, krasi izdanje 25. jubilarne kampanje Cro A Portera.

cro a porter

U ulozi fotografa našla se talentirana Jelena Balić koja je svojim fotografskim potpisom donijela dašak svježe ženske energije, a za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar iz agencije Talia model. Zbog prirodno crvene kose, porculanske puti te sivo-plavih očiju, djeluje nestvarno, a s obzirom da je joj je ovo prvi manekenski aranžman, sjajno se snašla pred kamerom. Kampanja je snimljena pod kreativnim vodstvom idejnog začetnika Cro A Portera, Viktora Drage, za make-up kampanje bila je zadužena Tena Bašić, a za frizuru Filip Šalković.

cro a porter

25. Cro A Porter održat će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Hrvatske obrtničke komore, 26. i 27. ožujka u Studiju 2 zagrebačkog Jadran filma.

cap3

Komentari