Slatki gušti se vraćaju na Zrinjevac

Svi volimo gastro festivale, zar ne? Pogotovo kad zasja sunce u jednom od najljepših zagrebačkih parkova – Zrinjevcu – a uz to imamo priliku po četvrti put uživati u omiljenom festivalu slastica. Od 8. do 16. travnja Slatki gušti ponovno će se održati na već provjerenoj lokaciji i još jednom ugostiti poznate slastičarnice kao što su Vincek, Cukeraj, Amelie, Torte i to, Aida, Lokum, Le kolač, Manaska i posebni gost festivala – slastičarnica Cakebox koja nam stiže s 500 kilometara udaljene Korčule te drugi.

slatki gušti

U devet dana hedonizma uz najfinije slastice svi će gosti moći sudjelovati u brojnim radionicama i zabavnim natjecanjima, kao i svake godine. A osim što će Zrinjevac biti u cijelosti zaslađen delicijama, na dan otvorenja, 8. travnja u 20 sati, očekuje vas i koncert Ljetnog kina. Na vama je samo da odlučite jede li vam se više torta od sira, palačinke, baklave, klasična mađarica ili možda potpuno egzotični južnoafrički deserti.

slatki gušti

Sve dodatne informacije o radionicama i drugim događanjima na ovogodišnjim Slatkim guštima potražite na Facebook stranici i službenoj stranici eventa.

Komentari