Slatki dodaci za dječju sobu koje će voljeti i odrasli

Održavanje stana čistim i bez predmeta razasutih posvuda postaje neusporedivo teže kada u priču stigne malo dijete. Tada potreba za raznim košarama, kutijama, policama i ladicama raste kako bi sve igračke pronašle svoje mjesto, čemu se dovinula skandinavska dizajnerica i mama malog Sama, Maria Sabbah, te osmislila papirnate vreće koje se svojim simpatičnim dizajnom uklapaju u svaki prostor.

tellkiddo1

Njezin brend Tellkiddo oličenje je skandinavskog dizajna – lijepe i funkcionalne predmete poželjet će i odrasli za svoje sobe. Vreće jednostavnih i slatkih motiva su lagane, prenosive, izdržive i s lakoćom će sakriti svaki nered istovremeno izgledajući odlično. Vreće su izrađene od recikliranog čvrstog papira i nije ih lako poderati, a dolaze i u platnenoj varijati te se lako preklapaju kad su prazne.

tellkiddo7

U njihovoj jednostavnosti i leži njihova čar jer klinci sami, ovisno o uzrastu, mogu brzo pospremiti svoju sobu i s lakoćom je održavati čistom.

tellkiddo2

Osim papirnatih i platnenih vreća, Tellkiddo nudi i postere sličnih motiva koji će upotpuniti sobu svakog mališana. Cijene su vrlo pristupačne, oko 18 eura za papirnatu vreću, 35 eura za platnenu varijantu i 10-tak eura za poster ovisno o veličini, a brend dostavlja i u Hrvatsku. Za više informacija posjetite stranicu Tellkiddo.com i pratite ih na Instagramu za dnevnu dozu skandinavskog dizajna.

tellkiddo8

tellkiddo6

tellkiddo4

tellkiddo5

Foto: Tellkiddo.com

Komentari