Slatke vreće za igračke

mon-petit-zoreol-12

Mon Petit Zoreol još je jedna uspješna priča poduzetne mame koja je pokrenula svoj vlastiti brend. Nakon rođenja svojeg prvog djeteta, Audrey David počela je kreirati vreće za igračke kojih sad ima cijelu liniju.

mon-petit-zoreol-2

Platnene, papirnate, u obliku ruksaka, odličan su dekorativan moment u dječjoj sobi, a uz to su funkcionalne.

mon-petit-zoreol-4

Simpatične vreće za igračke s ilustriranim likovima postale su iznimno popularne u posljednjih nekoliko godina, pogotovo kad se radi o papirnatim vrećama koje vole i odrasli. Vreće se personaliziraju, ukrašavaju raznim natpisima i motivima kako bi svaki mališan bio zadovoljan.

mon-petit-zoreol-5

Platnene vreće se izrađuju od 100% pamuka i poput ruksaka se mogu objesiti na vješalicu kako bi pod bio što slobodniji za igru. Ovo je važno u malim sobama jer štedi prostor, a vreće možete i ponijeti sa sobom za sve potrebne sitnice izvan kuće.

mon-petit-zoreol-8

Dizajn je uglavnom vjeran minimalističkom, crno-bijelom, skandinavskom stilu, no moguće je osmisliti i šarenu vreću za svojeg klinca ili klincezu.

mon-petit-zoreol-11

Brend Mon Petit Zoreol svoje vreće dostavlja i u Hrvatsku. Možete ih naručiti na službenoj stranici, a brend pratiti i putem Instagrama.

mon-petit-zoreol-3

mon-petit-zoreol-6

mon-petit-zoreol-9

mon-petit-zoreol-10

Foto: Mon Petit Zoreol

Komentari