Danas svratite na kolače u novu Slatku priču

slatkaprica6

Nakon prve Slatke priče na Trešnjevci 2013. godine, zatim druge na Malešnici, ove je godine došlo vrijeme i za treću lokaciju – i to u centru grada. Nova slastičarnica otvorena je u Martićevoj 6 i već očekuje prve goste na kavi i kolačima.

slatkaprica1

slatkaprica13

Zavirili smo u novi interijer koji prati već prepoznatljivu paletu boja, ovog puta u malo tamnijim nijansama ljubičaste, u kombinaciji s ružičasto-bijelim prugicama i oslikanim detaljima koje je izradila ilustratorica Anita Genc. Simpatične ilustracije slastica protežu se kroz cijelu slastičarnicu, sve do posljednjeg ugla na njenoj galeriji. Viseći lusteri upotpunjuju ugodnu atmosferu nadvijajući se iznad cijelog prostora.

slatkaprica11

slatkaprica3

slatkaprica14

Odmah s ulaza u vitrini vas čekaju primamljivi kolači od prirodnih sastojaka, torte i sitni kolačići, upotpunjeni kavom ili drugim omiljenim napitkom. Okusi belgijske čokolade, finog sezonskog voća, bezglutenske slastice, sve to možete pronaći u svim Slatkim pričama, pa tako i ovoj u zagrebačkom centru. Iskoristite vikend i slobodne dane i uputite se na svoj opušteni slatki zalogaj.

slatkaprica7

slatkaprica4

slatkaprica2

slatkaprica8

slatkaprica9

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari