Riječani već obožavaju novu slastičarnicu Cacao

cacaorijeka4

Iako otvorena prije nepuna dva mjeseca, nova riječka slastičarnica Cacao već je sakupila zavidan broj obožavatelja koji s guštom pričaju o njihovim kolačima, tortama i interijeru. U centru grada, u prostorima nekadašnjeg Svid Rock Cafea na adresi Riva 14, Riječani su dobili novu lokaciju za uživanje u domaćim pralinama, čokoladama, sladoledom i kolačima.

cacaorijeka3

Odličnim kolačima, među kojima se nalaze inovativne slastice, ali i klasični primjerci, parira interijer koji je zamišljen da se svi posjetitelji osjećaju kao kod kuće. Podijeljen je u tri cjeline, a u sklopu jedne nalazi se i igraonica za klince u kojoj se mogu zabaviti dok roditelji u miru ispijaju svoju šalicu ukusne kave. Toplije vrijeme donosi i sladoled čijih će vrsta u slastičarnici biti sve više kako se ljeto bude približavalo, a izbor domaćih kolača je konstanta.

cacaorijeka5

U Cacau su mislili uistinu na sve ljubitelje slastica tako da možete isprobati veganski sladoled, kao i bezglutenske kolače. I sve to okruženi toplom atmosferom, kojoj se već sada, sudeći po komentarima, Riječani rado vraćaju. Uvjerite se i sami ako se nađete u blizini Rijeke, a slastičarnicu možete pratiti i na Facebook stranici.

cacaorijeka1

cacaorijeka2

Foto: Cacao Facebook

Komentari