Nikad dosta finih slastičarnica u Zagrebu

Atrium Coffee & Cakes je cafe i slastičarnica u novoizgrađenom kompleksu VMD Centra u Trnju u Zagrebu u blizini autobusnog kolodvora. Poznat po savršenstvu okusa kolača i vrhunskoj talijanskoj kavi Illy, novouređeni prostor u Strojarskoj 18 nastavak je tradicije započete u Atriumu na Lozovcu. Ondje se na ulazu u NP Krka kraj Šibenika nalazi Atrium restoran i svečana sala za vjenčanja i razna događanja i prigode.

a-atrium-iz-zraka

Cijela je priča počela vjenčanjima i raznim eventima, te nastavila s kolačima i tortama. Proces praćenja trendova i istraživanje i kombinacija novih okusa temeljenih na domaćoj izradi i recepturi osnova su proizvodnje torti i kolača. Izrađuju se s posebnom pažnjom i samo s najboljim sastojcima koji se u rukama vrhunskih slastičara Atriuma pretvaraju u prava mala slatka savršenstva. Svakodnevni rad na kvaliteti i edukaciji vrlo je brzo prepoznat, pa ako živite u Šibeniku, Atrium vam nije strano ime. Dugogodišnja tradicija u Zagrebu je pronašla svoje mjesto savršeno upotpunjujući vaše trenutke u pažljivo uređenom i ugodnom interijeru.

a-atrium-interijer-1

U interijeru vladaju topli tonovi bijele boje i boje drva, upotpunjeni detaljima tirkizne i bež boje u jednom dijelu, te bordo i sive u drugom dijelu kafića. Kombinacija stolica i fotelja uz mnoštvo zanimljivih detalja stvara toplu atmosferu za duga ispijanja kava uz omiljeni kolač i drago društvo ili pak za brzinsku šalicu kave u prolazu. Prostor je pravi raj za ljubitelje interijera: primjetit ćete lustere crne boje ručno rađene od žice, te bež boje izrađene iz recikliranog kartonskog materijala.

a-atrium-interijer-2

Vanjska terasa za sjedenje orijentirana je na urbani zeleni park zaštićen novoizgrađenim moderno dizajniranim zgradama, u kojem je prekrasan ugođaj boraviti za vrijeme vedrih dana, ali i uvečer kad se stvara poseban romantičan doživljaj kombinacijom svjetala. Ondje ćete pronaći i veseli kutak u kojem djeca imaju prostor i zabavu za sebe.

a-atrium-torta-blackandwhite

U Atriumu možete birati između preko 30 različitih okusa, od laganih voćnih do onih za prave ljubitelje čokolade. Možete naručiti i slatki stol ili posebno izrađene torte za sve vaše prigode. One mogu biti jednostavnog standardnog izgleda ili nekog po vašim željama.

a-atrium-slatkistol-1

Ako ste u prilici, obavezno svratite pronaći vlastiti najdraži kolač, i ne propustite pratiti Atrium na Facebooku i Instagramu, gdje možete pronaći sve iz njihove ponude te naručiti torte i kolače.

a-atrium-torta-vjencanje-2

a-atrium-coffee-illy

a-atrium-lusteri-1

a-atrium-torta-cookies

a-atrium-djecji-kutak

a-atrium-coffee-terrace

a-atrium-torta-vocnimix

a-atrium-interijer-4

a-atrium-narancada

a-atrium-dammann-freres-tea

a-atrium-torta-vjencanje-1

a-atrium-lusteri-2

a-atrium-interijer-3

a-atrium-torta-schwarzwald

a-atrium-coffee-illy-2

Komentari