Još slađi vizualni identitet poznate slastičarnice Amélie

amelie2

Znate kakve su dame – uvijek žele izgledati bolje, poigravati se svojim izgledom i šarmirati prijatelje, poznanike ili slučajne prolaznike. Tako je i vječno zaigrana Amélie odlučila napraviti zaokret u svom vizualnom identitetu i uređenju slastičarnice u Vlaškoj 6.

amelie5

amelie11

amelie14

Posvećenost detaljima i maštovitost koju poklanja kreaciji svojih slastica, vlasnica Žakline Troskot poželjela je pretočiti i u novi vizualni identitet i interijer slastičarnica. Uz provjerenu suradnju s ilustratoricom Matejom Kovač, za vizualni joj je dio i komunikaciju u pomoć džentlmenski priskočio Señor – nagrađivana agencija za komunikaciju i brending, dok je za chic uređenje zaslužna arhitektica Loredana Stunić (Studio Elle). Kao u kuhinji, i u novom se looku osjeća poslovična francuska razbarušenost. Sve mora biti savršeno na svoj nesavršen način – užitak ne trpi strogost i zakone.

amelie10

amelie4

Ukoliko se zaželite mjesta gdje možete pojesti ukusan slatki zalogaj ili popiti kavu s odabranim društvom, pripremite se na ugodno iskustvo koje će zaokupiti sva vaša čula. Već vas s vrata slogan Slatki mali rendez-vous priprema na susret s užitkom i prenosi duh mjesta koje vas jedva čeka ugostiti. Ovdje je sve podređeno malim, svakodnevnim hedonizmima, a ideja susreta prepoznaje se u svakom detalju: meniju koji vas jedva čeka osvojiti, fatalnoj ljubavi mrkve i cimeta u carrot cakeu, zavodljivom pozivu kave i keksa na menage-a-trois… sve kako bi pri svakom posjetu osjetili bliskost te dašak francuskog šarma i spontanosti koji Amélie tim svakodnevno unosi u svoj posao.

amelie13

amelie3

amelie1

U vremenima neprestane jurnjave, ukradite i vi par trenutaka danu i provedite ovdje ugodne trenutke s dragim osobama. Amélie vam se veselie!

amelie9

amelie8

amelie12

amelie6

D.Č.

Komentari