Sladoledne rolice mogu se probati u Puli

Flaviani Desserts

Jučer smo vam donijeli priču o zarolanom sladoledu, zanimljivom foodie hitu azijskih zemalja koji polako osvaja svijet, a sigurno će vas razveseliti vijest da ga se može isprobati i u Hrvatskoj, točnije u Puli.

Flaviani Desserts

Dvije prijateljice poduzetnice, Jelena Burić i Gordana Botić ljetos su u Ciscuttijevoj ulici, na broju 20, otvorile Flaviani Desserts, malu slastičarnicu posvećenu uglavnom sladoledu. Tako se u vrućim ljetnim danima moglo rashladiti frozen yogurtom, popsicles sladoledima na štapiću i sladolednim rolicama raznih okusa i s raznim dodacima. Sastojci su domaći, a kreiraju odlične kombinacije – između ostalog možete probati rolice s tartufom i maslinovim uljem!

Flaviani Desserts

Rolice nastaju na ledenoj ploči na koju se izlijeva mlijeko te se sa svim sastojcima miksa metalnim spatulama kako bi se kreirala homogena kremasta smjesa. Ona se zadim razvlači poput palačinke da bi se u potpunosti smrznula i kako bi se rolice mogle napraviti. Pogledajte kako nastaje kombinacija s Nutellom u videu, a ne propustite posjet Flavianiju kad se nađete u Puli. Više na službenim stranicama slastičarnice.

 

Foto: Flaviani Desserts

Komentari