Ova inovativna kozmetika krije tajnu besprijekorne kože

skincode4

Kako biste njegovali kožu na pravilan način, potrebno je prepoznati njen tip i u skladu s time birati ciljane preparate. Danas je na tržištu prisutan veliki broj kozmetičkih brendova koji nude rješenje za sve potrebe vaše kože, no onaj koji beskompromisno osvaja povjerenje potrošačica, švicarski je Skincode. Ova inovativna kozmetička linija prisutna je i na našem tržištu s nekoliko linija suvremene kozmetike, posebno razvijenih u suradnji s najboljim švicarskim dermatolozima za svaki pojedini tip kože lica.

skincode

Skincode Essentials lagana i nježna hidratantna krema sa SPF15

Proizvodi koji kombiniraju modernu nanotehnologiju i ljekovito alpsko bilje ne preporučuju se samo za svakodnevnu njegu kože lica, već i za postoperativnu njegu nakon različitih estetskih zahvata, a Skincode Essentials te Skincode Exclusive dvije su glavne linije ove kozmetike čiji su odlični rezultati potvrđeni kliničkim ispitivanjima.

skincode3

Skincode Essentials maska od gline za masnu ili mješovitu kožu

Skincode Essentials je osnovna linija koja sadrži proizvode za svakodnevnu kožu lica, počevši od čišćenja i hidratacije, do prevencije starenja (Age Lab) i izbjeljivanja (Alpine White). Svi proizvodi sadrže CM glukan koji ima blagotvorno djelovanje na kožu – stimulira njezin imunološki sustav, ubrzava proces regeneracije stanica, umiruje je i potiče proizvodnju kolagena.

skincode2

Skincode Exclusive bogata i svilenkasta krema

Skincode Exclusive luksuzna je, revolucionarna linija koja zadovoljava potrebe zrele kože. ACR kompleks G2 (aktivni celularni regeneracijski kompleks druge generacije) inovativan je sastojak koji kožu čini zategnutom, smanjuje vidljivost bora te osigurava normalnu razinu vlažnosti kože. Skincode proizvode možete pronaći u odabranim Farmacia i Mandis Pharm ljekanama.

Foto: Skincode

Komentari