Duhovite poruke za vaš prostor

letterfolk8

@letterfolk

Prazni zidovi i police u domu nekako uvijek izgledaju tužno. Možda niste osoba koja voli sav prostor ispuniti detaljima, ali sigurno razmišljate barem o fotografijama i posterima, ako ne i dalje od toga.

Najzanimljivije sitnice za dom su one s porukom, koje mogu na vaše lice izvući osmijeh svaki put kad ih vidite ili vas podsjetiti na neki vama drag događaj. Okupili smo ih nekoliko na jednom mjestu, odaberite omiljeni.

lightbox3

@bxxlght

Light box

Brend Bxxlght među prvima je na tržište plasirao light box. Na ovaj proizvod od pleksiglasa možete ispisati poruku kakvu god želite te ukrasiti svoj zid ili određeni kutak u stanu. Ako vam je ideja inspirativne poruke na uokvirenom plakatu dosadna ili već viđena i tražite nešto posebno, onda je svjetleća kutija dobra ideja. Pronađite je ovdje.

@bxxlight

@bxxlght

@bxxlght

@bxxlght

Ploče s porukom

Ploče brenda Letterfolk su uokvirene i presvučene filcom, a imaju taman toliko redova da na njima možete ispisati omiljeni citat, poruku ili najobičniji podsjetnik. Ovo je super ideja za sve koji vole često mijenjati detalje u okolini i ne žele se vezati samo za jednu inspirativnu poruku već žele mijenjati sadržaj kad god se sjete nečeg novog. Više na linku.

@letterfolk

@letterfolk

@letterfolk

@letterfolk

Otirač s porukom

Kupaonica će oživjeti ako na pod stavite duhoviti otirač. Nasmijat će vas svako jutro, a ujedno biti inspirativna poruka. Jako dobre i kvalitetne primjerke pronaći ćete u web-shopu brenda Urban Outfitters koji dostavlja u Hrvatsku.

poruke-urbanoutfitters

Urban Outfitters

poruke-urbanoutfitters3

Urban Outfitters

poruke-urbanoutfitters4

Urban Outfitters

poruke-urbanoutfitters5

Urban Outfitters

poruke-urbanoutfitters6

Urban Outfitters

Neonski znakovi

Nježno noćno svjetlo, a ujedno i cool dodatak zidu ili stolu. Nekad je bio rezerviran za barove i noćne klubove, ali riječi i motivi ispisani tankim linijama postali su i upečatljiv detalj za spavaću ili dnevnu sobu. Zanimljive neonska znakove donosi brend Neon Mfg.

poruke-neonmfg3

Neon Mfg.

poruke-neonmfg2

Neon Mfg.

Neon Mfg.

Neon Mfg.

Industrijska slova

Još jedan detalj uobičajeno rezerviran za barove su i industrijska svijetla, velikih dimenzija, metalna, sa žaruljama. Popularno je odabrati samo jedno slovo pa ga smjestiti na zid ili policu, ali ako imate dovoljno veliki prostor možete smjestiti cijelu riječ. Stranica Etsy donosi razne primjere, za svačiji ukus ponešto.

Komentari