Ljekovita pomoć iz prirode

ljekovitobilje

Vrijeme je prehlade, viroza pa čak i gripe, i sve više ljudi se susreće s problemima dišnih puteva. Kako bi si olakšali disanje, a samim time i svakodnevno funkcioniranje preporučuje se korištenje sirupa, a najviše onih na biljnoj bazi. Timijan, jaglac i bijeli sljez zajedno u obliku sirupa BronhoMax rješavaju probleme nadraženih dišnih puteva, razrjeđuju i čiste sluz.

bronho

BronhoMax prvi put na poseban način iskorištava prirodne ekstrakte za dišne puteve u sirupu s čak 3 komponente: bijeli sljez, timijan i jaglac. BronhoMax je idealno rješenje kod problema suhe i produktivne iritacije jer smiruje nadražaj, olakšava disanje te razrjeđuje i čisti sluz.

Specifično dvostruko djelovanje izuzetno je važno zbog vrlo česte istovremene suhe i produktivne iritacije. Olakšava disanje i djeci i odraslima. Bijeli sljez i timijan olakšavaju nadražaje gornjih dišnih puteva, a jaglac olakšava nadražaje grla i usne šupljine. Slatkog je okusa s aromom jagode koji će se svidjeti svim mališanima.

ljekovito bilje

 

Ne propustite posebnu priliku i u jednoj bočici pronađite sve što vam je potrebno za zdravlje dišnih puteva u zimsko vrijeme.

Komentari