Simpatične majice za mame i klince – Momster

Donosimo vam simpatičnu modnu priču koja je ustvari nastala slučajno – iz spontane životne situacije jedne mame. Naime, mali Khan nacrtao je ‘Momstruma’ na papiru, po nadimku koji je nadjenuo svojoj mami, poznatom modelu i dizajnerici, Nini Vargi, a upravo ta simpatična ilustracija bila je dovoljna da se iz nje razviju ove simpatične T-shirtice.

momster

Nina Varga je nakon tog crteža nastavila zapisivati šaljive tekstove, a ubrzo su se cijeloj priči pridružile i autorice poznatog brenda majica Lola.tees te je tako nastala ova modna suradnja koja će, vjerujemo, osvojiti sve koji vole šaljiv i originalan dizajn.

”Sama riječ Momster u ovoj je priči posve jasna zahvaljujući Khanu. To je mama koja sve stiže, kod kuće i izvan nje. Izgleda moderno kao i njezina djeca, ali ima dana kad se pretvori u ‘Momstera’ jer je neispavana, budi se po noći, odgovara na milijun pitanja i sve što uradi popraćeno je rečenicom: “Mama, mama, dođi da ti pokažem što sam napravio.” – komentira nam Nina.

nina varga

Zanimljivo je kako uz kupnju ovih majica dolaze i flomasteri tako da ih vaši klinci (ili vi) mogu urediti po želji, tj. pobojati ilustracije dinosaura u koju boju žele. Nakon pranja, majice se mogu ponovno obojiti.

Cijelu priču prati i odlična kampanja koju potpisuje fotografkinja Maja Topčagić.
momster (5)

momster (6)

momster (7)
momster (9)

momster (10)

Za više informacija posjetite Facebook stranicu ili pošaljite upit na tees.lola@gmail.com.

T.B.

Komentari