Najljepši ljetni make-up za preplanuli ten

Taman kada ste već malo preplanuli, a koža vam je dobila divan sjaj i dok preko dana ni ne razmišljate o make-upu, večer je kao stvorena za eksperimentiranje sa šminkom.

neon tuš za oči

Ovog ljeta beauty make-up ima očekivane i pomalo klasične elemente, ali itekako koketira s pop artom te je pun zanimljivih kolora i neočekivanih linija. Pop art je za sve zaljubljenice u boje i geometriju. Inspirirajte se likovima, arhitekturom i umjetnošću i profurajte odvažne make-up kombinacije dostojne naslovnih stranica.

crni tuš za oči

Svepristutan je cat-eye look. Tuš može biti „pristojne“ i decentne duljine ili pak odvažni Amy Winehouse stil koji je uvijek rado viđen, kako na modnim pistama tako i na gradskom asfaltu.

nude sminka

Nude look je izvrstan pogotovo ako kada nas spopadnu ove nesnosne vrućine. Minimalistički pristup make-upu ove sezone je u trendu. Malo korektora na strateška mjesta, smeđa maskara na trepavice i spremni ste za izlazak. Možete dodati i malo sjaja na najviša mjesta na licu i tako osvježiti look.

simona-ljeto-2015---4

crveni ruz za ljeto

Modna inspiracija sa Sicilije dolazi do nas u obliku usna trule višnje i crvenih dodataka. Svježa put, zalizana kosa podijeljena na sredini i upečatljive usne izgledaju kao trend koji će nam ostati i za hladnije dane.

Preuzeto sa simonaantonovic.com
Foto: Imaxtree

Komentari