Simona Antonović: Puderi za suhu kožu

Puderi za suhu kozu

Dolaskom jeseni dolazi i osjetljivije vrijeme za sve one sa suhom kožom. Suha koža često ispašta upravo u jesen radi naglih temperaturnih promjena. Stoga ne čudi i želja za što većom hidratacijom koja se traži i u tekućim puderima. Donosim vam nekoliko prijedloga odličnih pudera za suhu kožu.

Kako biste umanjili izgled fleka i ljuskica, obavezno prije nanošenja pudera napravite piling. Piling može biti mehaničke prirode ili kemijski piling koji se radi odgovarajućim proizvodima. Za mehanički piling savjetujem da pronađete odgovarajuću spužvicu ili uređaj koji neće biti suviše grub prema koži.

Beauty Blender

Beautyblender

Nakon čišćenja, dubinski hidratizirajte kožu s esencijama, serumima i kremama, a ako ne znate kojim redoslijedom nanijeti proizvode, nedavno sam pisala upravo o tome.

Kistovi i Beautyblender pomoći će vam u savršenoj aplikaciji pudera, a moj prijedlog je da uložite u Beautyblender spužvicu koja će nanijeti puder bez remećenja gornjeg sloja kože, radi čega ćete imati manje problema s ljuskama.

BELL Hypoallergenic Fluid Foundation

BELL Hypoallergenic Fluid Foundation

Bell Hypoalergenic puder izvrstan je za suhu kožu kojoj je potrebno lagano prekrivanje i dugotrajna tekstura. Puder se spaja s kožom, ne naglašava suhe dijelove, ne ulazi u pore i hidratizira kožu kroz dan.

 

KOH GEN DO Aqua Foundation

KOH GEN DO Aqua Foundation

Koh Gen Do Maifanshi Aqua Foundation tekući je mineralni puder koji vraća sjaj i hidrataciju koži. Umanjuje i izgled pora na način da ih popuni, ali ne i začepi, što ga čini nekomedogenim.

La Prairie Skin Caviar Foundation

La Prairie Skin Caviar Foundation

La Prairie Skin Caviar tekući puder dašak je pravog luksuza na koži. Ne samo da svojim sastojcima djeluje kao produžetak njege lica, već prekriva sitne nepravilnosti, izgleda prirodno na koži i daje neodoljivi sjaj, a upravo je sjaj ono što nedostaje suhoj koži. Odgovarajući korektor koji dolazi s puderom kremaste je teksture tako da neće dodatno isušiti kožu.

YSL Youth Liberator Serum Foundation

YSL Youth Liberator Serum Foundation

YSL Youth Liberator tekući puder konzistencije seruma idealan je za sve one koji imaju problema s hidratacijom tijekom dana, a ujedno žele srednje do jače prekrivanje. Jednostavno se nanosi čak i prstima i savršeno prekriva nepravilnosti na koži poput crvenila i slabije hiperpigmentacije.

Preuzeto s: www.simonantonovic.com/hr/blog

Foto: Imaxtree

Komentari