Simona Antonović: Najbolji tekući ruževi iz drogerija

tekuci-1

Tekući ruževi idealni su za dramatične i upečatljive lookove. Ljepota tekućih ruževa je u njihovoj izdržljivosti i dugotrajnosti, intenzitetu boje i osjećaju bezbrižnosti koji imamo kada ih nosimo, zato ih rado biram za razne prilike. Izvrsne tekuće ruževe možete pronaći i u drogerijama, a donosimo vam nekoliko prijedloga na koje trebate obratiti pozornost!

simona_antonovic_tekuci-ruz_drogerisjki-1

L’Oreal je nedavno lansirao Infallible Pro-Last Lip Color, tekući ruž koji ima dvostruku aplikaciju – jednu u obliku tekućeg ruža te dodatnog balzama koji se nanosi za mekoću usana i visoki sjaj ruža. Dugotrajan i vrlo ugodan na usnama, posebice sa balzamom koji cijelu aplikaciju i nošenje čini pravim užitkom.

AURA drogerijski brand postao je jako popularan u beauty zajednici upravo radi svojih tekućih Absolute Matte ruževakoji dolaze u 13 nijansi. Tako u rasponu od 13 nijansi ima ponešto za svakoga, dok su moj veliki favorit tamnije nijanse koje već jednim nanošenjem prekrivaju usne u potpunosti.

loreal

Beauty UK, britanski drogerijski brand prošle godine postao je bogatiji za Lips Matter tekuće mat ruževe koji su se pokazali kao pravi luksuzni baršun za usne. Predivnog mat završetka, visoke pigmentacije i vrlo dugotrajni.

Revlon Ultra HD matte lip tekući ruž, novitete je koji me oduševio dizajnom ali i kvalitetom samog tekućeg ruža. Vrlo su pigmentirani, dugotrajni i nemate niti najmanji osjećaj da ih nosite na usnama. Iznimno su hidratantni i jako ugodni.

revlon-matte

Maybelline Vivid Matte liquid mat tekući ruževi nisu vrlo mat i imaju lagani sjajni završetak. Hidratantniji su od mat ruževa i nešto ih je jednostavnije nanositi jer ih možete mrvicu lakše popraviti ako kojim slučajem pogriješite pri aplikaciji. Kako se nanose i kako izgledaju na usnama možete provjeriti u novom videu IN look – Ljetni look by BIPA.

Za pravilnu aplikaciju tekućih ruževa napravite lagani piling usana, hidratizirajte ih balzamima za usne i uklonite tekući ruž micelarnom otopinom. Pažljivo aplicirajte i ako pogriješite odmah popravite prstima ili kistom jer to neće biti moguće učiniti kasnije kada se tekući ruž osuši.

Više na www.simonantonovic.com
Foto: Imaxtree
T.B.

Komentari