Simona Antonović: Najbolji organski proizvodi

Organsko je ‘in’, ne samo da mu se svakodnevno priklanja sve više ljudi, organski proizvodi naprosto poboljšavaju kvalitetu života. Kad se radi o kozmetičkim brendovima, u Hrvatskoj uživamo u sve boljoj ponudi istih. Journal kolumnistica Simona Antonović danas vam otkriva svoje omiljene organske proizvode!

apivita-express-gold

Apivita – Express Gold maska za regeneraciju i učvršćivanje s matičnom mliječi
Koža mi je poprilično suha i nakon intenzivnih perioda snimanja u zatvorenim prostorima i nedovoljno sna, ova maska instant hidratizira moju kožu i ostavlja je dubinski nahranjenom. Sadrži med, proteine pšenice i esencijalno ulje neroli i čini kožu nevjerojatno mekom. Apivitini proizvodi koriste zeleni čaj umjesto vode za antioksidacijski učinak.

hauschka

Dr. Hauschka – Krema od ruže za lice
Obožavam ovu kremu i zaista je rijetka koja istinski uspijeva nahraniti moju suhu kožu, osobito zimi, a naravno i divno miriše.

weleda-citrus-deodorant

Weleda – Citrus Deodorant
Nisam pobornik antiperspiranata, stoga uživam u savršeno mirisnoj citrusnoj vodici/deodorantu koji me osvježava čitav dan, a ne sadrži aluminij i ostale štetne sastojke koji mogu narušiti zdravlje.

kokosovo ulje

Ulje kokosa
Idealna njega za kosu, koristim ga kao masku, a također sjajno njeguje kožu, osobito tijela. Ovo ulje je univerzalan proizvod za skoro sve, bilo od svakodnevne njege kože, pa do njege oštećene kože od sunca ili opekotina, te do skidanja šminke i naravno kuhanja. ‘Must have’ svake osobe.

figshower

Korres – gel za tuširanje od smokve
Broj jedan najdraži miris mi je od smokve, a nakon što se otuširam ovim gelom miris mi ostaje na koži čitav dan. Nimalo invazivan, blag i pomalo sladak, uljepša mi dan.

Komentari