Multibrand trgovina Showroom by Carvel otvorila se u Splitu

carvel 4 showroom

Danas je u Splitu otvorena nova trgovina brenda Carvel – Showroom by Carvel. Kao ekskluzivna trgovina obuće, Showroom se nalazi u Mall of Split, novootvorenom i najvećem trgovačkom centru u regiji. Koncept trgovine kreirali su vrhunski dizajneri interijera kako i to u jednostavnu i preglednu varijantu retro-urbanog stila.

carvel 3 showroom

Splitski ljubitelji mode ovdje će moći pronaći obuću svjetski poznatih brendova kao što su Diadora i Diadora Heritage, British Knights, GriSport, Lumberjack, Olang i drugi. Carvel je na hrvatskom tržištu prisutan već nekoliko godina s brendovima Ipanema i Rider, kao generalni distributer za jugoistočnu Europu. Od ožujka ove godine u vlasništvu Carvela otvoren je prvi mono shop u Zagrebu – Diadora Factory Store – čime je talijanski brend Diadora ponovo stupio na hrvatsku scenu.

carvel 2 showroom

Kupcima se ovakvim konceptom Showrooma želi omogućiti pregled vrhunskih svjetskih brendova u ugodnom dizajnerskom interijeru. Posjetitelji Showroom-a uživati će u ponudi, a posebno u kolekciji Diadora Heritage koja je apsolutni hit na tržištima Europe, Azije i SAD-a i koju su tijekom povijesti proslavili brojni sportaši kao što su Ayrton Senna, Bjorn Borg, Edwin Moses, Ben Johnson, Sebastian Coe, Francesco Totti i drugi.

carvel 1 showroom

Komentari