Shopping je užitak uz beskontaktnu MasterCard® karticu

U skladu s modernim, ubrzanim načinom života, većina ljudi želi da njihova kupnja bude što jednostavnija, brža i elegantnija, bez obzira radi li se o kupnji odjeće, karata za kino, kazalište ili sitnice u supermarketu. Zahvaljujući razvoju modernih tehnologija, danas možemo uživati u pogodnostima koje pružaju MasterCard i Maestro beskontaktne kartice. Ovaj novi oblik plaćanja čini svaku kupnju bržom i jednostavnijom nego ikada prije. Samo prislonite i platite!

ikonografijaBeskontaktno plaćanje je, na prodajnim mjestima koja ga podržavaju, gotovo u trenu jer je dovoljno prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje Vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije Vam potreban niti pin niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati pin ili potpisati potvrdu.

Plaćanje-karticama-nasl

Prepustite se pogodnostima koje vam pruža beskontaktno plaćanje, a to su brzina, jer je transakcija provedena u trenu, jednostavnost, jer ne morate misliti o iznosu gotovine koji imate pri ruci i praktičnost, jer kartica ostaje u vašim rukama tijekom cijelog procesa plaćanja. Kupujte Maestro i MasterCard karticama uvijek i svugdje, uz niz dodatnih pogodnosti i popusta koje možete pronaći na stranici www.mastercard.com/hr. Neka Vaše shopping iskustvo svaki put bude potpuni užitak!

Komentari