Kolekcija cipela Ellen DeGeneres

ellen6

Svima nam je poznata kao uspješno televizijsko lice, voditeljica planetarno popularnog talk-showa i vladarica društvenih mreža, no jeste li znali da se Ellen DeGeneres bavi i dizajnom? ED Ellen DeGeneres, lifestyle je brand slavne komičarke, koji je predstavljen prošle godine kao ekstenzija njena životnog stila i odraz njene vesele osobnosti, ali i vlastitog modnog izražaja, kojeg bismo sada već mogli opisati ikoničnim  – odijela, koledžice i tenisice za Ellen su  svima nam poznati zaštitni znak.

 Svojoj strasti za dizajn i arhitekturu Ellen DeGeneres dodala je i onu za modu, pa tako ED donosi kolekcije ženske odjeće, cipela, detalja za uređenje doma, pa čak i detalja za kućne ljubimce. I, što je najbolje, Ellen sudjeluje u procesu njihova nastajanja, a naročito u dizajnu. Brand koji nas poziva da izrazimo svoju individualnost, za ovu je sezonu pripremio kolekciju cipela, po prvi puta dostupnu u Hrvatskoj u svim ShoeBox trgovinama, koja će osvojiti ljubiteljice klasike s pomakom, udobnosti, ali i stila.

ellen7

 Tenisice, kožne gležnjače i toplo podstavljene zimske čizmice, samo su neki od modela s njenim potpisom, u kojima će mnogi ove zime moći doživjeti kako je to hodati u cipelama jedne od najpoznatijih i najomiljenijih voditeljica današnjice. Kolekciju možete pronaći na www.shoebox.hr, a sve novosti o njoj na ShoeBox društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu.

Sve modele pogledajte u galeriji:

Foto: ED Ellen DeGeneres, Instagram (@edbyellen)

Komentari