Natikače su ponovno in, a ovo su neki od najcool modela

shoebedo

Ako još niste, pravo je vrijeme da se za ovu sezonu konačno pozdravite sa slojevima odjeće, teškim čizmama i vrtoglavim potpeticama te otvorite vrata svoje garderobe casual, ravnoj i otvorenoj obući, koja naše ljetne aktivnosti čini podnošljivijima, a nas sretnijima.

Kako se ne bismo osjećali samo udobno, već i vrlo trendi, pobrinuli su se neki od najpoznatijih svjetskih brendova, koji su svoje ljetne kolekcije obogatili s najzanimljivijim japankama, natikačama i šlapicama dosad.

shoebedo2

Havaianas je za ljetnu sezonu pripremio najudobnije i najkvalitetnije japanke, Pepe Jeans i ovog će ljeta osvajati trendseterice svojim prepoznatljivim natikačama, adidas je ovaj model obilježio upečatljivim i otkvačenim printevima, a Vans i Reef pripremili su ljetnu obuću za sve zaljubljenike u more, sunce i valove.

shoebedo1

Ovo su samo neki od brendova koji čine najširu ShoeBeDo ponudu ljetnih modela, dostupnu svima. Ne čudi, stoga, što su njihova prodajna mjesta diljem Hrvatske, kao i webshop www.shoebedo.com, prva stanica uspješnog ljetnog shoppinga.

shoebedo4

Foto: ShoeBeDo

Komentari