Dajana Pajkić: 4 make-up looka Severine Vučković

Mnogi me pitaju kako Severina izgleda bez šminke i što koristim od make-upa kada ju šminkam. Iz tog razloga, ekskluzivno za Journal, snimili smo nekoliko lookova karakterističnih za Severinu i podijelit ćemo s vama kako smo to učinili i koje smo proizvode koristili.

Dakle, vidjet ćete Severinu bez šminke, samo s kremom i primerom, a zatim popularan ‘no make-up’ look i na to nadogradnju koju sam ostvarila promjenom ruža, olovke i sjenila te naposljetku sve za tren pretvorila u večernji look.

severina bez sminke

Za početak je najvažnija priprema kože za make-up – kožu lica treba redovito njegovati te ju održavati urednom i čistom. Lijepa, blistava i nahranjena koža je najbolja podloga. Uz Biologique Recherche tretman lica i proizvode za njegu, koje Severina inače upotrebljava, koristila sam L’Oreal Lumi Magique Primer, jedan od meni najdražih proizvoda. Odličan je kao baza jer je jako svijetao i u sebi sadrži sjajne čestice koje licu dodatno daju svježinu i blistavost. Ukoliko ste se odlučili za dan bez šminke, svakako njegujte kožu lica, a ako se odlučite za make-up, ovo je idealna podloga!

Seve-step-by-step_102

1. Svakodnevni ‘nude’ look

Budući da Severina ima super ten i nema potrebe za tekućim puderom, koristila sam M.A.C Studio Fix C4 puder u kamenu, koji je super ako ne volite ili nemate potrebu za tekućim puderom. S velikim kistom nanesite ga na cijelo lice, a ukoliko želite malo jači premaz, smočite spužvicu koju dobijete uz Studio Fix te ga pomoću nje nanesite na cijelo lice. Kao korektor na područje oko očiju koristila sam Hourglass Hiden Pearl, a kako bi dobila dodati sjaj, na cijelo lice sam nanijela Hourglass Ambient Lighting Palette.

Za lagano brončani, osunčani izgled lica, koristila sam NARS Laguna Bronzing Powder, kojeg sam također koristila kao sjenilo za konturu oka. Za dodatni ljetni look, na kapke, sljepoočnice i sredinu nosa nanijela sam Bobbi Brown Apricot Shimmer, a na jagodice M.A.C Pro Longwear Paint Pot Perky. Inače je u službi kremastog sjenila, ali možete ga koristiti i kao rumenilo ili ruž. Obrve sam popunila s Anastasiabeverlyhills Soft Brown sjenilom, a na usne sam stavila Maybelline ruž, Color Whisper Coral Ambition 430.

Severina vuckovic

2. Dnevno-večernji look 

Lagani dnevni look nadogradili smo Kanebo eyelinerom kojeg Severina jako voli. Izvukla sam malo deblju liniju i prilagodila oku. Ako niste sigurni i vješti u izvlačenju eyelinera, slobodno se poslužite sjenilom ili olovkom jer ako njima krivo povučete lakše ćete izbrisati. Napravite liniju kakvu želite i preko povucite tuš za oči. Također preporučam jedan jako dobar tuš za oči, po nešto povoljnijoj cijeni – L’Oreal Eyeliner Slim Pen. Uz njega sam koristila Miss Adoro WSP trepavice i L’Oreal Voluminous Million So Couture maskaru.

Severina make-up

3. Ljetni dnevno-večernji look

Ovaj look smo nadogradili s narančastim ružem Diego Dalla Palma koji je idealan za ljetne večeri, ali može funkcionirati i preko dana. Možete kompinirati sve nijanse i teksture. Ljeto je, igrajte se s bojama ruževa. Na sljepoočnice sam dodala M.A.C Cream Colour Base Pearl koji daje dodatni sjaj i svježinu te pojačava ljetni ‘glow’.

Severina

4. Večernji look

Kao što vidite, radili smo nadogradnju na svaki look koji je opet i sam po sebi bio dovoljan. Ovaj posljednji sam nadopunila crnom olovkom koju sam nanijela na donji unutarnji rub oka. Koristila sam M.A.C Eye Kohl black, a konturu oka sam dodatno pojačala s paletom sjenila Dior Cuir Cannage 796. Obraze sam istaknula s Bobbi Brown Apricot rumenilom, a na usne nanijela ruž M.A.C Matt Lipstic Sin i upotpunila ga sjajilom M.A.C Lipgelee Moistly za sjajni zrcalni izgled.

Foto: Jelena Balić

Komentari