Severina uživala u brojnim sadržajima Falkensteiner hotela

Pop pjevačica Severina Vučković, pronašla je savršeno mjesto na jadranskoj obali za ljetnu oazu. Proteklih dana, Severina je boravila u resortu Punta Skala, nedaleko od Zadra u lifestyle hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji je član renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World”.

Severina-Falkensteiner_12

Uoči ljetne turneje duž cijele jadranske obale, Severina je boravak u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera iskoristila za opuštanje i ‘punjenje baterija’ kako bi mogla uspješno izdržati naporan koncertni raspored sve do početka rujna.

Tijekom boravka u hotelu u njihovom Acquapura SPA razmazila je sva svoja osjetila raznim kozmetičkim tretmanima, dok je turskim Hamamom u ravnotežu dovela duh i tijelo, što se i može osjetiti na fotografijama koje potpisuje Jelena Balić.

Severina-Falkensteiner_06

Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirirana je mistikom Orijenta i holističkim pristupom zdravlju i tijelu. Predstavlja zanimljivu fuziju ljekovitosti dalmatinskog bilja te orijentalnu atmosferu i tretmane. S obzirom na specifičan način ishrane popularne glazbenice, u restoranima Falkensteiner Hotel & Spa Iadera Severina je pronašla gastronomske delicije koje bi osvojile i najzahtjevnija nepca.

Severina-Falkensteiner_03

Tako je Severina u proteklih desetak dana uživala u regionalnoj i mediteranskoj kuhinji. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i tailor made uslugom te domaćinskim pristupom svakom gostu, u Hrvatskoj postavio nove standarde luksuznog odmora pa stoga ni ne čudi da je Severina upravo ovaj hotel odabrala za mjesto svog ljetnog odmora.

Komentari