Severina je novo lice brenda Aleksandre Dojčinović

Divna modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović koja traje dugi niz godina, dobila je svoj nastavak i u najnovijoj Lei Lou kolekciji, koju je dizajnerica predstavila na netom održanom Fashion.Hr Cruise Collectionu u Zagrebu.

severina4

Naime, baš kao i za lanjsku cruise kolekciju, i ove je uloga zaštitnog lica povjerena prelijepoj splitskoj pjevačici koja je, zbog svoje zaigranosti modnim igrama bez granica, i inače utjelovljenje Lei Lou cure, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

severina3
U ovoj sjajnoj i jedinstvenoj modnoj priči s potpisom, Severina je zablistala u ljetnim kreacijama koje su sve, samo nisu svakidašnje, ponajprije zbog igre krojevima, koji opet prizivaju neka romantičnija, prošla vremena, a koja su ovaj put dodatno naglašena volanima i točkicama, dok je prizvuk romantike opet dobiven čipkom, bilo u detaljima na pamučnim tkaninama ili u kompletu, i to na haljinama čija dužina, baš kao nekad, ne prelazi koljeno.

severina

A kako i priliči ljetu, u kolekciji koja je već dostupna u Lei Lou trgovinama u Zagrebu i Splitu, nema mjesta tamnim, a ovaj put ni za Aleksandru karakterističnim pastelnim nijansama, već prevladavaju žarki tonovi ružičaste i neon zelene, no najveće su iznenađenje svakako haljine izrađene od – vune.

severina5

Dizajnerica, koja obožava istraživati nove tkanine i pomicati granicu kvalitete svojih proizvoda, ovaj je put to postigla materijalom koji je kod nas nepravedno zapostavljen u ljetnim vremenima, iako su još naši stari znali da ona zimi grije, dok na najvećim vrućinama daje upravo suprotan – efekt hlađenja. Sve je to rezultiralo divnim haljinama, koje će sigurno biti zvijezde mnogih ljetnih večeri ove sezone. Fotografije je snimila Jelena Balić, za make-up je zaslužna, a frizuru Dijana Džaja-Katić.

severina2

Komentari