Šest dizajnera na modnoj pisti sinoćnjeg Cro A Portera

cap

Nakon preksinoć održane modne revije sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević te njihova brenda Boudoir, Klovićevi dvori jučer su ponovno bili kulisa i pozornica dizajnerima koji se predstavljaju u sklopu modnog događanja Cro A Porter.

Svoje kolekcije okupljenoj je publici prezentiralo ukupno šest dizajnera. Hrvatski brend TWINS by Begović i Štimac inspiraciju su ponovno pronašli u Slavoniji i predstavili svu ljepotu i raskoš te regije kroz svoju najnoviju kolekciju, konceptualni dizajner Mario Vijačkić predstavio je seriju nosivih i jakih komada ručne izrade s mnoštvom aplikacija, a Etna Maar ostala je dosljedno monokromna sa svojom ‘black carpet’ kolekcijom večernjih toaleta.

Modni brend Klisab poigrao se formom koja ne asocira, ne kopira i ne prati zadanu smjernicu, kreirajući garderobu za modernu ženu, dizajnerica Jelena Holec predstavila je novu niziju printeva kojima standardno obogaćuje svoje kolekcije, dok je brend Lore dizajnerice Lorete Gudelj po drugi puta osvojio pistu Cro A Portera u fokus stavio čistoću bijele tkanine, kombinirane s ručnim radom i vezom od fine čipke u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Revije su došli popratiti poznate Hrvatice i Hrvati poput Josipe Lisac, Nenada Korkuta, Kristine Krepele, Petre Kurtele, Tihane Harapin Zalepugin, Sanje Vejnović, Judite Frankovića, ELFS-a i mnogih drugih.

cap poznati2

Judita Franković, Andrea Solomun i Sanja Vejnović

Robert Sever, Slobodan Velicki i Kosta Miljković

Robert Sever, Slobodan Velicki i Kosta Miljković

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Viktor Drago, Lana Mihić i Josipa Lisac

Viktor Drago, Lana Mihić i Josipa Lisac

Foto: Petar Borovec/Velimir Eldić

Komentari