Serija koja bi mogla postati novi Netflixov hit

the-oa-netflix-naslovna

Netflix je ovog prosinca odlučio dodati još jednu upečatljivu seriju u svoj portfolio te grandiozno zaključiti 2016. godinu. House of Cards, Narcos, Stranger Things, The Get Down, The Crown, Gilmore Girls: A Year in Life, samo su neki od uzbudljivih naslova koje smo ove godine gledali ili premijerno ili u nekoj od sezona.

the-oa-netflix-1

Za mračnu novu seriju The OA Netflix je odmah krenuo u žestoku teaser kampanju – prvo putem Twittera, a zatim je lansiran i prvi trailer koji je automatski privukao golemu pozornost. “O čemu se ovdje zapravo radi?” i “Hoće li zasjeniti Stranger Things?” samo su neka od pitanja koja su se već počela provlačiti u medijima. S jednom od najpopularnijih serija 2016. koja je sad nominirana i za Zlatni globus, definitivno ima zajedničku misterioznu SF crtu koja bi mogla zaintrigirati gledatelje.

the-oa-netflix-2

Lik oko kojeg se okreće cijela priča je Prairie Johnson (Brit Marling). Slijepa Prairie je nestala iz svog doma kao dvadesetogodišnjakinja i sada, sedam godina kasnije, vratila se magično izliječena, no o tome ne želi ni s kim razgovarati. Tragove znanstvenih eksperimenata vidimo već u samom traileru, a osam će epizoda prve sezone rješavati upravo ovo intrigantno pitanje.

The OA kreće s emitiranjem ovog petka, 16. prosinca 2016. i prema Netflixovom receptu bit će nam odmah dostupna cijela sezona. U međuvremenu možete pogledati intrigantan Instagram profil i već pokušati nagađati o razriješenju misterija te trailer u nastavku.

Foto: Netflix, @the_oa

Komentari