Prva Reserved linija donjeg rublja

Reserved donje rublje

Lijepa, nježna i senzualna Reserved kolekcija donjeg rublja od početka studenog je u trgovinama, a odražava trenutačne trendove te na jednostavan način ispunjava potrebe svake žene, po pristupačnim cijenama. Kolekcija je namijenjena ženama koje se žele osjećati lijepima svaki dan.

Reserved donje rublje

Vrući bralette grudnjaci, high leg bodiji i čipkasti grudnjaci bez žice moderni su artikli koji su sada dostupni u Reserved trgovinama. Tamna noir linija inspirirana je klasikom francuske kinematografije i kultnim filmovima kao što je „Belle de Jour“. Crna čipka je bezvremenska i pretvara svaku ženu u zavodnicu, a obogaćena je elegantnim ukrasima i dodacima. Ova kolekcija donosi i svakodnevno donje rublje, kao što su topovi koji se mogu nositi u kombinaciji s pletenim vestama, haljinama s dubokim dekolteom ili ispod sakoa. U tom smislu, Reserved kolekcija donjeg rublja savršeno je pogodila „inside-out“ trend, koji hrabro otkriva donje rublje kao element svakodnevnog outfita.

Reserved donje rublje

Kolekcija također sadrži tradicionalno dvodijelno donje rublje tj. gaćice i grudnjake s V izrezom te zavodljive čipkaste bodije, pidžame, ogrtače i kombinezone.

Reserved donje rublje

Više informacija potražite na Reserved.com.

Komentari