Urbana kolekcija majica za klince dolazi iz Rijeke

seedieharpe5

Seedie Harpe je izvedenica imena i prezimena dizajnerice iz Rijeke, Edite Šepić Pehar, iako diplomirane ekonomistice, velike zaljubljenice u grafički dizajn, stiliziranje interijera, životnih i poslovnih prostora te proizvoda s naglaskom na osjećaju nadahnuća ili inspiracije.

seedieharpe4

“Iako je sve krenulo kao zabava, hobi u kojem uživam i koji sam oduvijek htjela raditi, voljela bi da se sve pretvori u posao. Moja najveća inspiracija u životu su moja djeca i njihov pogled na svijet. Kada sam shvatila da mi učimo od njih, a ne oni od nas, i to dopustila kao moju životnu motivaciju, ideje su same počele dolaziti. Prvotno sam krenula s posterima s porukama, naljepnicama i art printevima, na koje sam jako ponosna i koji su počeli krasiti zidove mnogih domova, dječjh soba, poslovnih prostora… Oni su moji najomiljeniji pokloni dragim ljudima u svakim životnim situacijama. Počela sam dobivati personalizirane narudžbe prijatelja, kao i preko društvenih mreža, i cijeli kotač se pokrenuo.” govori Edita.

seedieharpe8

A onda je jednog dana dobila inspiraciju da svoje ideje stavi na majice za djecu. Cijela prva kolekcija smišljena je u jednom danu, a realizirana u par dana, u monokromatskom minimalističkom stilu. U miksu crnih, bijelih i sivih detalja, nastale su majice kratkih rukava s porukama kao što su ‘Brilliant’, ‘Attitude is Everything’, ‘Wild Thing’, ‘Shut Up, I’m a Princess’, ‘More Karma, Less Drama’, ali i personalizirane s imenima djeteta. Urban Kids kolekciju nose stvarna djeca i svakoj majici daju osoban pečat, a prve su majice nastale kao odgovor na karakter svakog djeteta u kampanji.

seedieharpe9

“Zahvalna sam što imam priliku svojim dobrim primjerom biti inspiracija djeci i ljudima s kojima radim. Kreativnost je kada se inteligencija zabavlja. A ja se, iskreno, stalno zabavljam i uživam u tome!” za kraj komentira Edita.

seedieharpe7

Za sada Seedie Harpe Collection možete pratiti na Instagram ili Facebook profilu gdje možete i naručiti majice.

seedieharpe2

seedieharpe3

seedieharpe1

Komentari