SCH&SCHKE – prvi organski frizerski studio u Zagrebu i Hrvatskoj

natulique16

U mnoštvu frizerskih salona koji u ponudi imaju prirodne proizvode, istaknuo se jedan koji pomiče granice u uređivanju kose, pritom koristeći samo provjerene prirodne proizvode za njegu kose. Njegovo ime je SCH&SCHKE, a riječ je o prvom organskom frizerskom studiju u Zagrebu i Hrvatskoj, u kojem se koriste organske, u svijetu najnježnije i najkvalitetnije boje za kosu Natulique.

U frizerskom studiju SCH&SCHKE ljepota nema kompromis, što potvrđuje i njegova vlasnica Goga Belančić, inače dugogodišnja edukatorica i koloristica, koja najbolje zna razliku između proizvoda koji imaju pridjev prirodni i proizvoda koje nazivamo organskima. Naime, svaki preparat može imati prirodne sastojke, no s organskim proizvodima dolazi dokaz o količini certificiranih organskih sastojaka.

natulique15

I liječnička struka posljednjih godina sve veći naglasak stavlja na kvalitetu i važnost zdravstveno prihvatljivih preparata za bojanje i njegu kose, a upravo tom opisu odgovaraju Natulique organske boje, koje čak i alergičarima za korištenje preporučuje hrvatska liječnica i pulmologinja Gordana Pavliš.

Jedinstveni Natulique proizvodi kod nas se mogu isprobati upravo u prvom hrvatskom organskom frizerskom studiju SCH&SCHKE, zelenoj oazi za kosu u centru Zagreba, koja nameće nove trendove bojanja i njege kose. Natulique boje istovremeno su nježne, ali i postojane, a kosa nakon njih postaje sjajna, zdrava i spremna za stiliziranje, pa ne čudi da su upravo njih odabrali najbolji svjetski frizeri kao prvi izbor u svojim salonima.

Ove najnježnije boje na svijetu mogu koristiti i trudnice te za vrijeme trudnoće ne moraju više izbjegavati bojanje. Osim što su nježne za kosu, Natulique boje nježne su i za okoliš. Uz kvalitetu, velika se važnost posvećuje i ekologiji, a čak i najmanji detalji na Natulique proizvodima, poput primjerice njihova pakiranja, papira i printa rade se kako bi bili što manje štetni za okoliš.

Rezultat Natulique boja koji dovoljno govori za sebe je povratak klijentica na ponovno druženje u frizerski salon SCH&SCHKE, a nakon izlaska iz njega kapa ostaje samo modni detalj koji nose u džepu.

Foto: IMaxTree, Natulique

Komentari