Poznati na svečanom otvorenju modne trgovine Rebecca

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Otvorenje trgovine Rebecca

Elegantno otvorenje trgovine Rebecca privuklo je jučer popodne brojne pripadnice ljepšeg spola, a među njima i poznate Hrvatice, poput Ivane Mišerić, Ane Begić, Korane Gvozdić i Ecije Ivušić.  One su među prvima imale priliku vidjeti i isprobati it nakit o kojem trenutno svi pričaju.

Šarmantni i ljupki nakit Rebecca omiljen je među ženskim pripadnicama diljem svijeta, a posebice se ističe vrhunskim talijanskim dizajnom te kvalitetnim, i prije svega, inovativnim materijalima. Naime, glavni dizajner i osnivač Alessandro Testi, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja ”siromašnih” sirovina, koje dovodi do savršenstva pomoću vrhunskih tehnika prerade. Kao pionir provođenja trendova Testi, zajedno sa svojim sjajnim dizajnerskim timom, koristi broncu i čelik, boja ih u žuto ili ružičasto zlato, na koje potom aplicira raznobojno drago kamenje i prelijepe kristale, stvarajući tako nakit snažne osobnosti, apsolutno inovativan u pogledu materijala, dizajna i tehnike proizvodnje.

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Kolekcije nakita

Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i bezvremenske elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo, koja se sastoji od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi. Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonije, prizivajući tako tople ljetne romantične dane.

Rebecca nakit kao stvoren je za snažne, samostalne i sofisticirane žene koje se usude biti drugačije, cijene kvalitetu i vole profinjenu estetiku, prate modne trendove, ali prije svega njeguju svoj osobni stil, kojeg nose na sebi svojstven način – u isto vrijeme senzulan i ženstven.

Ecija Ivušić

Ecija Ivušić

Pronađite ga na adresi Massarykova 11, Zagreb, a više informacija potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

rebecca 00010

I. Mišerić, E. Ivušić, K. Gvozdić, A. Begić Tahiri

rebecca 00011

rebecca 00012

rebecca 00013

rebecca 00014

Tomi Loboda, Barbara Žagar, Barbara i Dragan Popović

rebecca 00009

Barbara Žagar, Dragana Tadić i Dragan Popović

Foto: Bojan Zibar

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori