Brojni poznati na svečanom otvorenju Staklarne Rogaška

Mara Bratoš, Nataša Janjić, Petra Kurtela

Da je dom odavno prestao biti samo mjesto stanovanja odavno je poznato. Danas su dom, njegovo uređenje i atmosfera odraz osobnog identiteta vlasnika i njegova osobna duha. Ljubav između Zagreba i Staklarne Rogaška oduvijek je uzajamna, a njihova vrata ponovno su otvorena za sve ljubitelje vrhunskog kristala. Sinoć je u ugodnoj atmosferi uz zanimljiv programom svečano otvorena trgovina Staklarne Rogaška. Brojni uzvanici tu večer imali su prigodu razgledati novu kolekciju pod nazivom VEN i doživjeti vrhunsko kristalno umijeće. A tko je sve bio na svečanom otvorenju, pogledajte u nastavku.

Staklarna Rogaška: umjetnost i tradicija

Ispred Staklarne Rogaška uzvanike su pozdravili Jim Walsh direktor Staklarne Rogaška, Špela Sedminek direktorica prodaje Staklarne Rogaška i Aleksandar Ilić voditelj maloprodaje. U bogatu ponudu vrhunskog kristala sinoć su se uvjerili i brojni gosti društvenog života poput: Nataše Janjić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Mirjane Mikulec, Ivice i Dragane Propadalo, Saše Šekoranje i brojnih drugih. Staklarna Rogaška uspješno spaja tradiciju, umjetnost i strasti koja traje više od 350 godina. U tradiciju su utkali znanja starih majstora, a otvorenošću prema novim tehnologijama udahnuli su suvremen dizajn koji danas osvaja sve generacije. U potrazi za novim oblicima  pomiču granice i otkrivaju nove materijale kako bi svima uvijek pružili neočekivano iskustvo.

Kristal u kojem uživaju sva osjetila

Dragana i Ivica Propadalo

Staklarna Rogaška tvornica je u kojoj se proizvode, graviraju, pjeskare, oslikavaju, rezbare i ukrašavaju proizvodi od kristala. Staklarstvo je u Rogašku Slatinu došlo još u 16. stoljeću, a danas je razvoj staklarstva i njegova proizvodnja usko povezana i s turizmom. Na dnevnoj bazi ova staklarna proizvede 30 tona proizvoda od kristala i više od osam milijuna tona na godišnjoj razini.  Staklarna Rogaška čak 95 posto svoje proizvodnje izvozi i prva su tvrtka s prostora bivše Jugoslavije koja je imala showroom u New Yorku na aveniji Madison. Osim odličnih izvoznih rezultata i velike proizvodnje, upravo se u njihovim radionicama izrađuju prepoznatljivi trofeji za većinu festivala u regiji – od Porina, Dore, Večernjakove ruže do Tour de Croatia, Snježne kraljice, ATP turnira i drugih uglednih manifestacija. Staklarna Rogaška također je dugogodišnji partner umjetnici Gordani Drinković kojoj je kristal oduvijek neiscrpan izvor inspiracije stoga možemo zaključiti kako staklarna u Hrvatskoj oduvijek uživa status uglednog proizvođača kristala.

Što vas čeka u trgovini?

Špela Sedminek i Aleksandar Ilić

U bogatom asortimanu Staklarne Rogaška mogu se pronaći darovni program poput kristalnih vaza, svijećnjaka, posuda, okvira za slike, vinski program koji nudi vrhunske kristalne čaše čaše koje će ljubiteljima vina pružiti novu dimenziju uživanja u vinu te barski program s besprijekornom izradom za uživanje u opuštenim trenutcima. Svi ljubitelji kristalnih predmeta za dom dobit će priliku da iz bogatog asortimana Staklarne Rogaška odaberu detalje koje stilski daju osobni pečat vašem prostoru. Staklarna Rogaška prilikom kreiranja svojih linija vodi se idejom kako uređenje doma nikad nije i nikad ne može biti do kraja dovršeno već se mijenja sukladno osobnim željama i osjećajima osoba koje u njemu borave.

Male stvari život znače

Rita Rumora

Male stvari život znače, a neobične ‘male stvari’ koje se mogu pronaći na policama Staklarne Rogaška svakom će domu dati estetsku dimenziju lijepoga i stiliziranoga. Svojim suvremenim pristupom dizajniranja kristalnih proizvoda postavlja nove standarde izrade kristalne materije. Jasnim i čistim linijama u prvi plan postavlja se čistoća i kvaliteta kristala. Učiniti svoj dom pravom oazom ugodnog i lijepog kojem se uvijek rado vraćamo od sada je moguće uz Staklarnu Rogaška. Predmeti za dom suvremeni su, a opet klasični i tradicionalni, nenametljivo ostavljajući svakome mogućnost da se kroz njih izrazi na sebi jedinstven način. Novootvoreno prodajno mjesto Staklarne Rogaška nalazi se na adresi Trg žrtava fašizma 3.  Na društvenim mrežama potražite ih pod hashtagom #ROGASKACRYSTAL, a za sve dodatne informacije i ponudu u asortimanu posjetite službene stranice.

Mara Bratoš

Joško Tešija

Mirjana Mikulec

Uwe i Sanja Gregorius

Saša Šekoranja

Mirjana Mikulec i Nataša Janjić

Rumjana Meštrović i Slovenska veleposlanica dr. Smiljana Knez

Špela Sedminek i Aleksandar Ilić

Petra Kurtela

Aleksandar Ilić, Špela Sedminek i Jim Walsh

Nataša Janjić

Mara Bratoš i Petra Kurtela

Foto: PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori