Izložba Beauty Within u Galeriji Kranjčar okupila brojne poznate

Monika Kravić

Monika Kravić

Izložba Beauty Within – powered by Jana kolagen beauty

Izložba Beauty Within – powered by Jana kolagen beauty u Galeriji Kranjčar okupila je brojne predstavnike javnog života i potaknula vječnu raspravu o važnosti vanjskog izgleda nasuprot unutarnje ljepote.

John Pavlish, Iva Radić

John Pavlish, Iva Radić

Nikakvi fotografski ni make up trikovi nisu potrebni za isticanje istinske ljepote, zaključili su brojni okupljeni na izložbi Johna Pavlisha. Pod geslom ljepote koja dolazi iznutra mladi, no već eminentni fotograf predstavio je svoju četvrtu po redu samostalnu izložbu kojom se po prvi put u karijeri detaljnije pozabavio onim na prvi pogled nevidljivim – snagom duha i osobnošću. S tim ciljem okupio je slavne predstavnice domaće javnosti te ih razotkrio u svim njihovim nesavršenostima kao pravim izrazom njihove osobnosti i istinske ljepote. Izložbu su sinoć među prvima pogledali brojna imena društvene scene: Lana Gojak, Petra Kurtela, Mara Bratoš, Nikša Kušelj, Petar Cvirn, dvojac eNVy room, Monika Kravić, Luka Grubišić, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Đurđa Tedeschi, Boris Banović, Hrvoje Dumančić, Iva Majoli i brojni drugi.

Ljupka Gojić Mikić i Jelena Rozga

Ljupka Gojić Mikić i Jelena Rozga

Ljepota dolazi iznutra…

„Serijom od deset crno-bijelih portreta želio sam ispričati intimnu priču, ne samo ovih deset dama nego i svakoga od nas ponaosob. Sa svih strana obasipaju nas idealiziranim, stiliziranim i retuširanim prikazima poznatih osoba gdje se, u potrazi za savršenstvom, često iz vida gubi njihova prava osobnost. Čvrsto sam uvjeren da istinska ljepota dolazi iznutra, iz svijesti o tome tko smo doista“, navodi autor.

John Pavlish, Judita Franković

John Pavlish, Judita Franković

Bez make up-a i stilizirane kose, naoružane samo blistavim osmjesima, pred Pavlishev objektiv stale su Jelena Rozga, Jelena Veljača, Tihana Harapin Zalepugin, Anamarija Brkić, Iva Radić, Judita Franković, Ljupka Gojić Mikić, Sara Renar, Ana Radišić i Antonija Matković. Konačni je rezultat serija fotografija koju ćemo dugo pamtiti, ne samo po vrsnosti autora, nego i po poruci koju prenosi, a to je da: ljepota dolazi iznutra.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

„Od prvog predstavljanja javnosti Jana kolagen beauty posvećena je ljepoti koja dolazi iznutra na način da brižno odabranim sastojcima pozitivno utječe na lijep i njegovan izgled kože, koja je svojevrsno ogledalo našeg zdravlja. Priča ove izložbe o ljepoti vidljivoj bez trikova i pomagala kao što su make up i photoshop potaknula nas je na uključivanje i širenje poruke da je ono najvažnije često na prvi pogled skriveno“ – istaknula je Mara Bekavac, brand managerica Jane kolagen beauty kao partnera projekta.

Petra Kurtela

Petra Kurtela

Izložba Johna Pavlisha Beauty Within – powered by Jana kolagen beauty može se pogledati u Galeriji Kranjčar do 20. veljače u vremenu od 11,00 do 19,00 sati. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić

Lana Gojak, Csilla Barath Bastaić

Nina Mia Čikeš

Nina Mia Čikeš

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Hrvoje Dumančić

Hrvoje Dumančić

Vjeko Franetović, Nikica Ivančević

Vjeko Franetović, Nikica Ivančević

Miran Kurspahić

Miran Kurspahić

Marijan Kraljević, Đurđa Tedeschi i Asja Petersen

Marijan Kraljević, Đurđa Tedeschi i Asja Petersen

Danilo Drobnjak

Danilo Drobnjak

Anamarija Brkić

Anamarija Brkić

Ana Radišić

Ana Radišić

Ana Vucjak Veljača, Petar Cvirn

Ana Vučak Veljača, Petar Cvirn

Antonija Matković Šerić

Antonija Matković Šerić

Boris Banović

Boris Banović

DSCF5437 DSCF5474 DSCF5478 DSCF5493

Fotografije: Zvonimir Ferina

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori