Savršen interijer jedne vile u Veneciji

casa-flora-6

Većina putnika koji posjete Veneciju zaljube se odmah u ovaj grad na vodi, bez obzira na gužve, kaos uokolo znamenitosti i često gubljenje po uskim uličicama. Šarmantni talijanski grad jedna je od najčešćih destinacija za vikend putovanja, a pravi je užitak odsjesti negdje u samom centru.

casa-flora-5

Želeći ponuditi više od uobičajene usluge, Hotel Flora se prihvatio ekstenzivnog posla uređivanja vile u susjedstvu u kojoj bi kreirao sinergiju mladih kreativaca i svojim gostima omogućio uživanje u specijalnim večerama, ritualu doručkovanja, radionicama kuhanja, kušanju vina te organizaciju privatnih evenata.

casa-flora-9

U uređivanje interijera uključili su se mladi dizajneri i napravili prostor iz snova. Ogledni komadi stoje u svakoj prostoriji – vila je uređena kao da netko u njoj živi; showroom koji izgleda poput doma. Dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevni boravak, velika kuhinja, svi su dostupni kada se Casa Flora otvori za goste.

casa-flora-7

Jedna klasična venecijanska vila dobila je kroz Casu Flora nov život, a svi posjetitelji u njoj mogu naći inspiraciju za uređenje svog doma.

casa-flora-4

casa-flora-3

casa-flora-1

casa-flora-2

casa-flora-8

Foto: Casa Flora

Komentari