10 važnih savjeta za mladence

1 (3)

Željeli biste se vjenčati, i sad se pitate otkud krenuti?

Priprema vjenčanja nije mala stvar – sjednite, napišite sve svoje želje na papir. Razgovarajte.

1. Ukoliko ste odlučili angažirati organizatora vjenčanja, razgovarat ćete s njim, organizator će na temelju razgovora s vama obići sve zanimljive lokacije i reći će vam detalje oko prostora. Organizator brine o svemu; o ‘tajmingu’, gostima, savjetima oko lokacija i poziranju za fotografiranje, rasvjeti, dekoracijama, glazbi, jelovniku.

Kada odabirete organizatora vjenčanja, fotografa, videografa, dekoratera, vodite se za svojim stilom, nemojte u startu odabrati nekoga samo zbog preporuke, ukusi su različiti.

1 (7)

2. To je vaš dan, nemojte da vam vjenčanje kroji rodbina, to uvijek rezultira nezadovoljstvom mladenaca. Rodbina će se duriti neko vrijeme zbog toga što nije po njihovom, a vi ćete biti opušteniji, zadovoljniji i sretniji.

3. Ugravirajte datum vjenčanja unutar prstenova. Vjerujte mi, korisno je.

17

4. Djevojačke i momačke večeri napravite minimalno tjedan dana prije vjenčanja.

5. Nemojte jesti slanu hranu i piti alkohol dan prije vjenčanja, izgledat ćete umorno i podbuhlo.

6. Ako kupujete nove cipele, nosite ih prije vjenčanja da se razgaze. Mladenke, ponesite rezervnu obuću na dan vjenčanja kako bi mogle plesati.

1 (6)

7. Obavezno ujutro na dan vjenčanja pojedite kvalitetan doručak. Zaboravit ćete jesti do navečer. Ako se radi o ljetnom vjenčanju, pijte vodu da ne dehidrirate.

8. Mladenke, uzmite si vremena za spremanje da niste u panici pred samo vjenčanje. Suhe maramice i ruž za usne imajte kraj sebe.

9. Probno šminkanje i frizuru dogovorite mjesec dana unaprijed. Dan, dva prije vjenčanja obucite vjenčanicu kako bi bili sigurni da ju možete zakopčati.

1 (2)

10. Budite sretni, sjetite se zašto ulazite u brak! <3

Komentari