Brendovi satova koji su zavladali Instagramom

Kao i nakit, sat je jedan od ‘statement’ modnih dodataka kojim oblikujete svoj stil. Dok neki ni ne pomišljaju na njegovo uključivanje u outfit drugi se pak s različitim modelima igraju uklapajući ih u dnevne kombinacije. Ako ste ljubitelj ovog korisnog modnog dodatka zasigurno se možete poistovjetiti s potonjom tvrdnjom i u svojoj kolekciji imate nekoliko primjeraka, a među njima i jedan omiljeni bezvremenski model koji možete nositi stalno.

satovi-cluse

Cluse

Od trenutka kad je brend Daniel Wellington zavladao modnom blogerskom scenom, na tržištu su se istaknuli još neki brendovi koje obožavaju blogerice, što im samo dodatno podiže popularnost. Daniel Wellington je postao mainstream, a djevojke koje vole otkrivati nove stvari okrenule su se brendovima kao što su Kapten & Son, Cluse ili The Fifth Watches. Zanimljivo je koliko su formom slični izrazu koji je zadao klasičan Daniel Wellington model, no opet se sitnim detaljima razlikuju i to je ono što je bilo dovoljno da zavladaju Instagram profilima nekih od najpoznatijih blogerica.

Kapten & Son

Kapten & Son

Mirjam Flatau (@mija_mija) i Marie von Behrens (@mvb412), između ostalih, nose brend Kapten & Son koji spaja švedski dizajn i njemačku preciznost, a ističe se elegantnim dizajnom i malim logom sidra, kožnim ili remenom od metalne mreže. Remenje dolazi u raznim bojama, a možete birati između zlatne ili srebrne varijante. Minimalistički dizajn kojim se uklapa u svaki kombinaciju pozicionirao je ovaj brend pri sam vrh omiljenih, čemu je dodatan plus njegova cijena koja se kreće oko 140 €. Svi koji bi ovaj sat voljeli vidjeti i na svojoj ruci mogu ga naručiti na stranici Kapten & Son – brend dostavlja u diljem Europe.

satovi-kapten1

satovi-kapten

Sličan elegantan i minimalistički dizajn nosi i nizozemski brend Cluse koji je svoje mjesto također pronašao na rukama brojnih blogerica. Što se njihovih satova tiče, također se može birati između različitih boja kožnog remenja te nehrđajućeg čelika, zlatnog ili srebrnog okvira, a Cluse nudi i odabir boje kazaljki koje mogu biti crne, od ružičastog ili žutog zlata te srebrne. Cluse satovi su također i cjenovno pristupačniji – cijena im se kreće oko 90 €, ovisno o odabranom modelu. Sve ih možete pogledati ovdje.

satovi-cluse3

satovi-cluse2

The Fifth Watches je najzanimljiviji od navedenih po svojoj prodajnoj strategiji – satove ovog brenda možete kupiti samo petog u svakom mjesecu, zbog čega, razumljivo, potražnja raste. Posebice kad ih potencijalni kupci vide na rukama poznatih blogera i blogerica te požele svoj primjerak. Cjenovno zadržavaju relativno pristupačan okvir, počinju od 105 dolara po primjerku i za njih postoji lista čekanja. Malo su debljeg okvira, ali kao i prethodna dva brenda kombiniraju crnu, zlatnu, srebrnu i boju ružičastog zlata te remenje raznih nijansi i vrsta. Što sve nude provjerite na stranici The Fifth Watches.

satovi-thefifth

satovi-thefifth2

satovi-thefifth3

Foto: @kaptenandson, @clusewatches, @thefifthwatches

Komentari