Nešto što će kućni ljubimci obožavati

@bekleidet

@bekleidet

I kućni ljubimci u stanu pronalaze omiljene kutke u kojima najviše vole spavati ili iz njih promatrati situaciju u domu. Mnoge se životinje pritom vole osjećati zaštićeno i skriveno te se zavlače na najrazličitija mjesta, uključujući i košarice, jastuke i ‘kućice’ koje smo im mi pripremili. Pogotovo ako je riječ o mačkama.

Wila a Malin

Wila a Malin

No što se uklapanja tih komada u uređenje doma tiče, ponuda u pet shopovima u najmanju ruku neinspirativna tako da se najčešće okrećemo web-shopovima u nadi da ćemo riješiti problem. Ako vaš kućni ljubimac voli ‘krov nad glavom’ onda će vam se svidjeti indijanski šatori, tj. teepee šatori sastavljeni od drvenih štapova spojenih na vrhu špagom između kojih je razvučena tkanina.

Wila a Malin

Wila a Malin

Ove konkretno proizvodi tajlandski brend Wila a Malin koji smo pronašli na stranici Etsy.com. U ponudi imaju nekoliko različitih veličina šatora za različite životinje, par različitih grafičkih ukrasa u etno stilu, a svaki šator dolazi s jastukom kako bi boravak u njemu bio što ugodniji. Brend dostavlja i u Hrvatsku, sad samo morate odabrati omiljeni dizajn i razveseliti svog četveronožnog sustanara.

@ayathepomsky

@ayathepomsky

Wila a Malin

Wila a Malin

Foto: Instagram, Wila a Malin

Komentari