Sasvim drugačiji plakati za sobu vašeg mališana

U stalnoj smo potrazi za lijepim dizajnom koji bi mogao uljepšati vaš dom, posebice sobe najmlađih. Tako smo pronašli britanski brend More Than Just kojeg je pokrenula dizajnerica Lottie Wilkinson nakon rođenja svojeg prvog djeteta. Ona je, kao i mnoge mame, zaključila kako ne može pronaći ništa originalno čime bi ukrasila zidove u sobi svoje kćerkice te je primila stvar u svoje ruke.

morethanjust1

Umjesto uobičajenih plakata odlučila je kreirati nešto malo drugačije – trodimenzionalne zidne ukrase s inspirativnim porukama u minimalističkom stilu. Na drvenu podlogu aplicira poruku uz pomoć pisane i žičane tipografije tako stvarajući zanimljiv efekt.

morethanjust4

Jednostavne boje – bijela, crna, ružičasta, zlatna – osigurat će da radovi pristaju svakom interijeru, a poruke mogu biti neutralne te namijenjene specifično dječacima ili djevojčicama i ispisane crnom ili običnom bakrenom žicom.

morethanjust8

morethanjust2

Sobe malih prinčeva i princeza tako mogu dobiti originalne ručno rađene ukrase koji će vas uveseljavati svaki dan, a More Than Just radovi idealni su poklon. Osim dječjih, Lottie ispisuje i poruke koje mogu ukrasiti zidove svih ljubitelja lijepog dizajna. Plakate, točnije ploče s potpisom brenda možete pronaći na stranici More Than Just po cijeni od 49 do 54 funte kao i na Etsy stranici.

morethanjust6

morethanjust3

morethanjust5

morethanjust7

Foto: More Than Just

Komentari