Šarmantne i razigrane Freywille srećonoše

Iz Freywille ateljea stižu nam šarmantne razigrane srećonoše u obliku srca, cvjetića i torbice. Nove umjetničke minijature ukrašene upečatljivim kolorističnim Freywille motivima osvajaju brojnim mogućnostima pri njihovom nošenju. Freywille Victoria Charms možete nositi pojedinačno kao diskretan privjesak, u paru kao naušnice, te pojedinačno ili u nizu naslagati na narukvicu, sat i torbicu.

Charms privjesci tajnoviti su čuvari uspomena s individualnim značenjem. Idealni su za sve kolekcionare dragocjenih trenutaka. Uz jedan Charm privjesak prizovite svoje najdraže sjećanje, a uz više njih zaputite se na čarobno putovanje zaštićeni njihovim moćima i simbolikom te prepuštanjem mašti i najljepšim osjećajima.

Freywille Victoria Charms svojim imenom podsjećaju nas na svoje zlatno doba kada je kraljica Viktorija, ponesena ovim trendom, osmislila vlastite privjeske u obliku malog obiteljskog portreta i pramena kose svog muža princa Alberta te učinila “Charmse” popularnim među europskom aristokracijom.

 

S neodoljivim Freywille Victoria Charms privjescima možete se poigrati u Freywille butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili ih razgledati u Freywille Online butiku.

Komentari