Mini blagdanska kolekcija Sarah Jessice Parker

sjp-netaporter01

Nakon što je dizajnirala kolekciju malih crnih haljina i podarila nam nekoliko novih najboljih prijateljica unutar ormara za kojima ćemo u nadolazećoj blagdanskoj sezoni posezati češće no inače, Sarah Jessica Parker u suradnji s Net-a-Porterom, a u sklopu svoje SJP linije cipela, dizajnirala je savršenu blagdansku mini kolekciju cipela.

sarah-jessica-parker-sjp-collection

Kolekcija ispunjena satenom u bojama dragog kamenja i metalik kožom sastoji se od šesnaest pari cipela koje na stranice Net-a-portera stižu 17. studenog, a zahvaljujući velikom izboru modela i različitih visina potpetica u ovoj će kolekciji svaka žena pronaći omiljeni par cipela za nadolazeću party sezonu.

sarah-jessica-parker-sjp-collection-3

Za par SJP cipela, koje bi i Carrie Bradshaw poželjela u svom ormaru, morat ćete izdvojiti do 335 američkih dolara čime ova blagdanska mini kolekcija spada među pristupačnije na internet policama Net-a-Porter dućana, inače rezerviranog za luksuznu odjeću i modne dodatke poznatih svjetskih dizajnera. Net-a-Porter tako se približio široj publici, a Sarah Jessica Parker kao najbolja prijateljica svih žena i modna ikona koju svijet obožava, nametnula se kao logičan odabir za njihovo internacionalno tržište.

sarah-jessica-parker-sjp-collection-5

Ostatak kolekcije možete pogledati u nastavku, a odlučite li sebe ili dragu osobu počastiti parom SJP cipelica ispod božićnog drvca, 17. studenog pohitajte na stranicu Net-a-portera.

sarah-jessica-parker-sjp-collection-1

sarah-jessica-parker-sjp-collection-2

sarah-jessica-parker-sjp-collection-4 sarah-jessica-parker-sjp-collection-6 sarah-jessica-parker-sjp-collection-7 sarah-jessica-parker-sjp-collection-8 sarah-jessica-parker-sjp-collection-9 sarah-jessica-parker-sjp-collection-10 sarah-jessica-parker-sjp-collection-11 sarah-jessica-parker-sjp-collection-12 sarah-jessica-parker-sjp-collection-13 sarah-jessica-parker-sjp-collection-14

Tekst: Ela Jarni

Foto: SJP Shoes

Komentari