Sara Renar za frizerski salon Boye by BBK

Otvoren još jedan studio za bojenje kose Boye by BBK, u Dankovečkoj 3, Zagreb. Prvi studio za vrhunsko bojenje kose uz nevjerojatno povoljne cijene otvoren je u rujnu proše godine na Kvaternikovom trgu, a da im vjeruju pokazale su i njihove vjerne klijentice i ambasadorice – dobitnica ovogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu, pjevačica Sara Renar i Antonia Matković Šerić – pjevačica grupe Pavel.

boye by BBK

Antonia Matković Šerić i Branka Trohar

 

Sara Renar je prisutne počastila svojim nastupom koji su popratile plesačice i umjetnice Ema Janković i Andrea Solomun (&M Company) te pobjednici Portanova Fashion Incubatora dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji će svoju prvu kolekciju predstaviti i na ovosezonskom Cro a Porteru, te tako nastaviti uspješnu suradnju s Boye by BBK.

sara renar

Sara Renar i Antonia Matković Šerić

 

Boye by BBKnudi četiri usluge – prvo bojenje u životu, bojenje izrasta, pramenove i bojenje čitave kose, a cijene se kreću između 90 i 150 kuna. Cilj otvaranja ovakvog tipa salona, kako je rekla Branka Trohar koja stoji na čelu Boya, bilo je stvoriti mjesto koje je dostupno svima, i to bez naručivanja tako da odgovara svačijem rasporedu. “Danas žene nemaju vremena tri sata sjediti kod frizera, stoga je naš cilj od početko bio, ponuditi kvalitetnu i brzu uslugu i proizvod koji je cijenovno konkurentan bojanju kod kuće”, dodaje Branka. To su i glavni razlozi zbog kojih je Boye by BBK inicijalno pokrenut, a s obzirom na to da je u kratko vrijeme stekao veliki bazu fanova koji su prepoznali kvalitetu usluga, širenje je samo logičan slijed.

sara renar

Komentari