Sara Renar koncertom otvara Medvedgradske glazbene večeri

sara renar post

Koncerti na Medvedgradu postali su tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu grada Zagreba. U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom ‘Park prirode Medvednica’ i Menart BPM-om i ove godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri.

Na glavnoj pozornici 14. srpnja nastupit će Sara Renar i Luce, 15. srpnja nastupa Urban&4 te tajni koncert 16. srpnja. Mlada kantautorica Sara Renar  nakon singla ‘Notturno’ objavila je još jedan intrigantan i autentičan singl i videospot – ‘Dani bez sjena’. Publika će imati priliku live izvedbu nove pjesme čuti na Medvedgradskim glazbenim večerima, a atmosferu će svakako upotpuniti i jedinstveno medvedgradsko ozračje, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

sara renar slider 2

Ulaznice možete kupiti online na ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam Profil Mozaik…). U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

Foto: Facebooksararenar.com

Komentari