Novi Samsung Galaxy S7 bit će predstavljen za 3 tjedna

prva nova tekst

Event pod imenom Unpacked na kojem će Samsung predstaviti Galaxy S7 model pametnog telefona održat će se 21.veljače u Barceloni. Zanimljivo je kako samo dan poslije počinje Mobile World Congress. O ovom se gadgetu priča već neko vrijeme, a njegova prezentacija je jedna od najiščekivanijih do sad.

ekran samsung

Šuška se o tome kako će biti predstavljena dva, no neki kažu čak i tri modela. Jedan bi trebao imati zakrivljeni ekran dok će drugi možda imati ravan. Spominje se da će se i Južnokorejanci pohvaliti svojim još većim GS7 edge+ modelom. Paralelno s ovime, neki smatraju kako će svjetlo dana ugledati modeli s različitim procesorima.

sam prva

Još neke od prednosti najnovijeg Samsung mobilnog telefona navodno će biti vodootpornost i osjetljivost ekrana na jačinu dodirnog kontakta, no navodi se kako će sadržavati 12-megapikselnu stražnju kameru čija je kvaliteta manja od 16-megapikselne kamere koju imaju S6 i S6 edge modeli. Ipak, ništa od ovog ne može se tvrditi sa sigurnošću. Jedino što nam preostaje jest pričekati još svega tri tjedna kako bi se upoznali s novim Samsungovim čudom.

Foto: Samsung, Facebook

Komentari