Šampon koji štiti kosu od štetnih minerala

Svaka žena zna da nepravilno, kao i prečesto sušenje fenom, tapiranje i bojenje mogu oštetiti kosu. Ali suha, oštećena kosa bez sjaja ponekad može biti rezultat nekih drugih čimbenika. Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije. Klinički dokazana formula sprečava oštećenja koja nastaju djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar.

Pantene Pro-V

Ovo je važno jer neovisno o kvaliteti, voda iz slavine koju koristimo za pranje kose sadrži male količine bakra. Znanstvenici su otkrili da, iako su minerali u vodi esencijalni za naša tijela, nakupljanje oksidativnih minerala u našoj kosi može imati nepovoljan utjecaj na njeno zdravlje.

U sklopu istraživanja znanstvenici su razvili tehnologiju s antioksidansima koji pomažu blokirati štetne minerale. Formula na bazi te tehnologije sadrži inteligentni “magnet za minerale” koji aktivno cilja i pomaže neutralizirati višak bakra u kosi, kako bi spriječio nastajanje štete. Umjesto čekanja da slobodni radikali nastanu prije nego ih napadne, on zapravo pomaže spriječiti njihovo nastajanje te štiti jezgru vlasi, čuvajući njenu proteinsku strukturu. Od prvog pranja formula smanjuje udio bakra u kosi, pomažući sačuvati prirodnu ljepotu svake vlasi kako biste svakoga dana mogli uživati u prekrasnoj kosi.

Pantene Pro-V

Pantene Pro-V poznat je po velikim otkrićima u njezi kose, poput prvog 2u1 šampona na svijetu te prvog šampona s dodatnim njegujućim sastojcima, a sad se to nasljeđe nastavlja velikim napretkom, koji bi mogao zauvijek promijeniti način na koji peremo kosu. Šamponi Pantene Pro-V sad omogućuju da doslovno isperete oštećenja kose.

Komentari